VUČIĆ SE BORI ZA KOSOVO, A VUK JEREMIĆ SAMO ZA VLAST! Nekadašnji Đinđićev ministar ODBRUSIO šefu Narodne stranke
Žarko Korać o svemu, Foto: Printscreen

OŠTRO

VUČIĆ SE BORI ZA KOSOVO, A VUK JEREMIĆ SAMO ZA VLAST! Nekadašnji Đinđićev ministar ODBRUSIO šefu Narodne stranke

Žarko Korać rekao šta misli o situaciji u Srbiji 

Objavljeno: 13.03.2019. 07:04h
  • 54

Nekadašnji potpredsednik Vlade Zorana Đinđića, Žarko Korać, izjavio je da predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić ne bira sredstva da dođe na vlast, dok se predsednik Srbije Aleksandar Vučić za to vreme bori da se reši pitanje Kosova.

Korać je u emisiji "Teleskopija" RTCG rekao, kako prenosi list, da Jeremić "ruši Aleksandra Vučića neprekidno na jednoj tački" - Kosovu i da prilikom tih napada uvek govori "on je izdao Kosovo", a da uopšte nije jasno šta pod tim podrazumeva.

"E sad, stvarno moraš da mi obrazložiš šta pod tim podrazumevaš. Sada će ispasti da ja branim Vucičha, ali obrazloži mi tu tvoju rečenicu. To što Vučić kaže, da li će on to da uradi, tek ćemo da vidimo, ali ja imam velike sumnje", rekao je Korać u emisiji "Teleskopija" RTCG.

 

Korać je, prenosi Kurir, napomenuo da Vučić kaže tačnu stvar: "Zamrznuti konflikt je poguban za Srbiju" i da "ne možemo dalje da idemo".

"Umesto da Jeremić kaže: 'Tu je on (Vučić) u pravu', on ga neprekidno ruši na jednoj tački, gde on govori neke stvari koje daju nadu da Srbija može da krene. Tu je moj problem, ti ne biraš sredstva da bi došao na vlast", rekao je Korać, naveo je list.

Bonus video:

(Espreso.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media