AMERIKANCI SU MI PREČI OD HARADINAJA: Veselji se OGLASIO sa ŠOKANTNIM tvrdnjama, da li to znači da NAPUŠTA VLAST?
Dosta mu je Ramuša: Kadri Veselji, Foto: Profimedia

nova frka u prištini

AMERIKANCI SU MI PREČI OD HARADINAJA: Veselji se OGLASIO sa ŠOKANTNIM tvrdnjama, da li to znači da NAPUŠTA VLAST?

Moj stav će biti onaj o kome govorim javno - stav SAD i zapadnih partnera će biti i moj stav. Neću sedeti u vladi koja kvari ove odnose

Objavljeno:

Kadri Veselji, predsedavajući skupšštine tzv. Kosova i predsednik Demokratske partije Kosova (DPK), koja je okosnica vladajuće koalicije, tvrdi da neće da bude deo vlasti koja kvari odnose sa SAD i EU i da će delovati u trenutku kada primeti da mogu da budu narušeni odnosi sa njima.

RTK2 na srpskom jeziku prenosi da je Veselji za "Pista njuz" govorio o dijalogu između Prištine i Beograda, koji je trenutno blokiran zbog uvođenja takse i odbijanja kosovskog premijera Ramuša Haradinaja da poslušša zahtev SAD za njihovo suspendovanje.

- Moj stav će biti onaj o kome govorim javno - stav SAD i zapadnih partnera će biti i moj stav. Neću sedeti u vladi koja kvari ove odnose. Ovaj odnos nema veze sa samo nekoliko držžava. Radi se o budućnosti ove zemlje, ove nacije. Ne mogu da zamislim razvoj Kosova, perspektivu Kosova, kosovsku vojsku, bez odnosa sa SAD i EU - tvrdi Veselji koji istovremeno naglaššava: "Nikada neću činiti usluge Srbiji".

BONUS VIDEO:

DRAMATIČNI PRIZORI SINOĆ NA UGLU OMLADINSKIH BRIGADA I HEROJA SA KOŠARA: Razlupan automobil nasred raskrsnice, vatra bukti iz policijskog vozila, ima povređenih! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.