OGLASIO SE I SERGEJ POVODOM NAPADA NA KSENIJU! Pažljivo pročitajte da li je PRIZNAO DA JE UČESTVOVAO u napadu?
Sergej Trifunović o napadima na Kseniju Radovanović, Foto: prentscren, Filip Plavčić

REAGOVAO JE

OGLASIO SE I SERGEJ POVODOM NAPADA NA KSENIJU! Pažljivo pročitajte da li je PRIZNAO DA JE UČESTVOVAO u napadu?

Oglasio se i Sergej iz Njujorka

Objavljeno:

Glumac i lider Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović izjavio je večeras da nije video napad na aktivistkinju inicijative "Ne davimo Beograd" Kseniju Radovanović, jer se, kako kaže, incident dogodio iza njegovih leđa.

Trifunović se oglasio iz Njujorka posle optužbi da krije identitet muškarca koji je 8. marta udario Radovanovićevu na dodeli BeFem priznanja za doprinos feminizmu za 2018. godinu.

Ona je ranije izjavila da su nasilnik i Sergej napustili Kulturni centar Grad pre dolaska policije. Svedoci nemilog događaja tvrde da je Trifunović "pobegao na svom motoru nekoliko trenutaka pre nego što je došla policija".

Trifunović je, međutim, preko Tvitera poručio da nije umešan u ovaj događaj, jer ne poznaje aktere incidetna.

- Tu su bili neki moji prijatelji i dečko koga ja znam, on je došao sa nekim tipom. Ja sam se rukovao, upoznao sa njim, nisam čuo njegovo ime zbog galame, pio piće, a onda sam čuo vrisku i ciku iza svojih leđa. Bio je u klinču sa tom devojkom, koju takođe ne znam. Izleteli su napolje, izašao sam i ja kao stari mirotvorac da vidim ko je koga tu udario i vratio se da dovršim pivo - objasnio je Trifunović.

On je dodao da je po povratku u klub doživeo "neviđenu agresiju nekoliko žena, koje su tvrdile da je njegovo obezbeđenje udarilo tu devojku i polomilo joj naočare, što je smešno jer je poznato da nema obezbeđenje".

- Ne mogu da se osećam umešanim u sve ovo, niti poznajem devojku, niti čoveka koji ju je udario, niti sam video incident, koji se desio iza mojih leđa dok sam pio pivo sa prijateljicama Ivanom Vukumirović i Anom Ćurčin. Nadam se da klub ima kamere i da sve to može da potvrdi. Nemojte me uvlačiti u ovu šaradu, želim vam sve najbolje iz Njujorka gde sam leteo. Doviđenja, prijatno, nema više izjava na ovu temu - poručio je Trifunović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.