NEMAČKA VLADA OBJAVILA SLIKU 12 JAKIH ŽENA U POLITICI: Među njima se našla i jedna NAŠA!
Ispod njihovih fotografija, postavljenih uoči Međunarodnog dana žena, 8. marta, navedeno je da je "dobra prilika, na Međunarodni dan žena, da se fokusiramo na ovih 12 jakih žena", Foto: Profimedia

DA LI STE OČEKIVALI?

NEMAČKA VLADA OBJAVILA SLIKU 12 JAKIH ŽENA U POLITICI: Među njima se našla i jedna NAŠA!

Ispod njihovih fotografija, postavljenih uoči Međunarodnog dana žena, 8. marta, navedeno je da je "dobra prilika, na Međunarodni dan žena, da se fokusiramo na ovih 12 jakih žena"

Objavljeno:

Na Fejsbuk strani nemačke vlade objavljene su fotografije na kojima su, kako je ispod navedeno, 12 jakih žena u svetskoj politici, a među njima je i premijerka Srbije Ana Brnabić.

Tu su i premijerke Dasinda Ardern (Novi Zeland), Vijorika Dančila (Rumunija), Hasina Vajed (Bangladeš), Hilda Keti Hajn (Maršalska ostrva), Katrin Jakobsdotir (Island), Sara Kugongelva Amadila (Namibija), Keri Lam Ceng Juet Ngor (Hongkong), Tereza Mej (Velika Britanija), Angela Merkel (Nemačka), Mia Amor Motli (Barbados) i Erna Solberg (Norveška).

Ispod njihovih fotografija, postavljenih uoči Međunarodnog dana žena, 8. marta, navedeno je da je "dobra prilika, na Međunarodni dan žena, da se fokusiramo na ovih 12 jakih žena", kojih je, kako se konstatuje, "iznenađujuće malo, ali tu leži prostor za poboljšanje".

BONUS VIDEO:

SEVE LEŽEĆI PEVALA NA ZLATIBORU! Devojke poludele uz vrelu Dalmatinku! ATMOSFERA ZAPALJIVA! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.