SVI SU NA DVORU GLEDALI U VUČIĆEVU I VULINOVU ŽENU! Princeza Katarina okupila je DAME na DVORU za 8. mart! (FOTO)
Prijem na Dvoru Karađorđevića, Foto: royalfamily.org

SJAJNI MOMENTI

SVI SU NA DVORU GLEDALI U VUČIĆEVU I VULINOVU ŽENU! Princeza Katarina okupila je DAME na DVORU za 8. mart! (FOTO)

Dame su blistale u svojim haljinama

Objavljeno: 08.03.2019. 16:28h
  • 121

Princeza Katarina danas je na Belom dvoru na Dedinju priredila tradicionalni Damski ručak u čast Osmog marta, Međunarodnog dana žena.

Princeza Katarina organizovala je ručak za visoke zvaničnike Republike Srbije, supruge visokih srpskih zvaničnika, ambasadorke, supruge ambasadora, predstavnice međunarodnih organizacija u Srbiji i druge uvažene dame.

Princeza Katarina pozdravila je uvažene gošće i istakla značaj podrške prisutnih dama kada su u pitanju humanitarne akcije i projekti usmereni na poboljšanje zdravlja žena.

„Kao i svake godine na ovaj dan želim da pozovem sve dame da se ujedine u promociji humanitarnih aktivnosti i da se potrude da naše okruženje učine boljim i lepšim. Tradicionalni Vaskršnji bazar žena izbeglica i Vaskršnji prijem za više od 1.000 dece bez roditeljskog staranja događaji su koje moja Fondacija trenutno priprema i ja vas pozivam da nam se pridružite kako bismo pomogli tim ugroženim grupama. Poštovane dame, majke, bake, molim vas da se brinete o sebi, ostanete zdrave, volite život i budete humane”, rekla je princeza Katarina.

Među uvaženim gošćama bile su i princeza Falon, Tamara Vučić, prva dama, supruga Aleksandra Vučića, predsednika Republike Srbije, supruge ministra Vulina i ministra Šarčevića, dr Alona Fišer Kam, ambasadorka Izreala, Beba Marinković, majka Princeze Danice, i druge ugledne zvanice.

Princeza Katarina zahvalila je svima koji su pomogli da ovaj događaj bude održan: gitaristi Nemanji Bogunoviću, horu Dečijeg kulturnog centra Beograd, operskoj divi Jadranki Jovanović, Studiju Maruška, kompaniji „Bean and Leaf“ na ukusnoj kafi i osveženju, vinariji Kovačević i kompaniji Artival.

1 / 5 Foto: royalfamily.org

Bonus video:

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media