SAZNALI SMO KAKO JE JUTKA DOBIO NADIMAK! Prosto nismo mogli da verujemo kad smo čuli!
Foto: Print Screen Youtube

pa, hit

SAZNALI SMO KAKO JE JUTKA DOBIO NADIMAK! Prosto nismo mogli da verujemo kad smo čuli!

Mnogi su se pitali zašto Milutina Jeličiča svi zovu Jutka, a Espreso.co.rs vam otkriva kako je bahati funkcioner dobio nadimak

Objavljeno: 09:12h

Dovoljno je reći Jutka i svi znaju o kome je reč. Bahati predsednik opštine Brus, koji godinama uznemirava žene iz ovog grada, tražeći im da spavaju s njim.

Jutka je poznat kao osoba koja u Brusu "vedri i oblači", drži stanovnike ovog grada u šaci, a o njegovim zlodelima Srbija bruji već mesecima.

Za seksulano uznemiravanje prijavilo ga je sedam žena, a najhrabrija od njih, Marija Lukić, jedina je uspela da ga izvede pred lice pravde.

Ipak, jedna stvar o Jeličiću nikada nije objavljena. Naime, mnogi su se pitali zašto Milutina svi zovu Jutka, odnosno, kako i zašto je Jeličič dobio ovaj nadimak?

Ekipša našeg portala došla je do saznanja zašto je Jutka Jutka.

Kako nam je rečeno, Jeličić je po Brusu pričao da je ovaj nadimak dobio zato što je kao mali bio mnogo lep, kao lutka, da bi njegov brat ponovio umesto lutka Jutka.

Dakle, Jeličićeva verzija je da je nadimak Jutka dobio zbog lepote.

Podsetimo, predsednik opštine Brus Milutin Jeličić Jutka još zvanično nije podneo ostavku na tu funkciju. Sledeće ročište na kojem se Jeličiću sudi za polno uznemiravanje Marije Lukić biće održano 10. aprila i tada će kao svedoci biti saslušane sve žene koje su Jeličića prijavile za seksualno uznemiravanje.

BONUS VIDEO: ISPOVEST JOŠ JEDNE JUTKINE ŽRTVE: Probao je da me obljubi, a njegova sestra je sve gledala!

(M.B.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.