NACRTALA SAM SEBI METU NA ČELU KAD SAM IZGOVORILA NJEGOVO IME! Oliverova udovica o putu od heroine do žrtve
Milena otkrila kada je sebi nacrtala metu na čelu, Foto: screenshoot/Studio B

strašno!

NACRTALA SAM SEBI METU NA ČELU KAD SAM IZGOVORILA NJEGOVO IME! Oliverova udovica o putu od heroine do žrtve

- Jednom sam rekla, i to ću ponoviti, da se uvek borim samo istinom, i zato sada ne dozvoljavam nikome da manipuliše tragedijom - rekla je Milana Ivanović.

Objavljeno:

Milena Ivanović, udovica ubijenog Olivera Ivanović, otkrila je detalje brutalnih napada na nju od strane opozicije.

Podsetila je na proteste koji su navodno bili organizovani zbog Olivera Ivanovića, a da sada više niko i ne govori o njima.

- Tako se ispostavlja da sam bila u pravu kada sam rekla da neko samo hoće da trenutno hoće da privuče što više ljudi. Ali eto, nek im služi na čast. Oni su zaćutali, ali ja ću nastaviti do karaja svog života da pričam i nadam se da će ubice i nalogodavci uskoro biti uhapšeni - rekla je.

Pomenula je i napade na nju iz redova opozicije, nakon što je pomenuo da je imala podršku predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Milena i Oliver Ivanović
Milena i Oliver Ivanović foto: Facebook

- Ja ne mogu da shvatim, ja sam udovica, ja sam žena Olivera Ivanovića, majka sedmogodišnjeg dečaka, nisam protivnik. Ne mogu da verujem da mene ljudi doživljavaju na taj način, i da sam onog trenutka kada sam izgovorila ime Aleksandra Vučića kao nekoga ko je bio uz nas kada nam je bilo najteže, odjenom navukla na sebe mržnju, bes, gnev - rekla je Milena Ivanović u gostovanju na "Studiu B".

Kako je rekla u Jutarnjem programu na "Studiu B", država im je pomagala i dok je Oliver bio u zatvoru, a da javnost za to nikada nije saznala.

(Espreso.co.rs / Studio B)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.