MIRA MARKOVIĆ JE ZBOG NEDOSTATKA NA LICU IMALA KOMPLEKSE! I njen sin Marko Milošević patio je zbog OVE fizičke mane
Mira Marković nije volela da se pojavljuje pred kamerama, Foto: Profimedia

ovo je malo ljudi znalo

MIRA MARKOVIĆ JE ZBOG NEDOSTATKA NA LICU IMALA KOMPLEKSE! I njen sin Marko Milošević patio je zbog OVE fizičke mane

Mirjana i Marko su oduvek imali posebnu povezanost, majka mu je sve dopuštala, dok je Sloba bio više vezan za ćerku Mariju koja je oduvek bila njegova mezimica

Objavljeno: 16:18h

Sin nekadašnjeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije Slobodana Miloševića, Marko Milošević, danas živi u Moskvi gde drži više ekskluzivnih restorana i noćnih klubova, od čega izdržava sebe i majku Mirjanu Marković.

Mirjana i Marko su oduvek imali posebnu povezanost, majka mu je sve dopuštala, dok je Sloba bio više vezan za Mariju koja je oduvek bila njegova mezimica.

Čitava porodica izbegavala je da se pojavljuje pred kamerama, a kako su više puta svedočili Slobini nekadašnji saradnici maltene ga je "puškom trebalo naterati da stane pred kamere".

foto: Profimedia

Ni njegova supruga i deca ništa nisu bili naklonjeniji javnim pojavljivanjima u javnosti a kontroverzni biznismen iz Novog Sada Nebojša Tubić Žabac ispičao je jednom prilikom za incident koji je izbio kada je supruga tadašnjeg predsednika SRJ stala pre objektiv.

- Jednom je Mira Marković davala intervju i razbesnela se kad je videla na snimku da ima podvaljak! Govorila je da je za sve kriv kamerman koji je tako snimio i da ona nema podvaljak. Zato je imala razumevanja za sina Marka kada je došao i rekao da želi da operiše klempave uši. Doneo je majci sliku i rekao da želi da izgleda kao Enrike Inglesijas! - rekao je Žabac za Balkan info.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.