ODLUČILI DA BLOKIRAJU RTS: Đilasova pulenka najavila radikalizaciju protesta
Jelena Anasonović je u januaru pozvala građane da zgradu RTS gađaju jajima, što je naišlo na oštru osudu čak i među učesnicima protesta "Jedan od pet miliona", Foto: Ana Paunković

PROTEST IDE KORAK DALJE!

ODLUČILI DA BLOKIRAJU RTS: Đilasova pulenka najavila radikalizaciju protesta

Jelena Anasonović je u januaru pozvala građane da zgradu RTS gađaju jajima, što je naišlo na oštru osudu čak i među učesnicima protesta "Jedan od pet miliona"

Objavljeno:

Jelena Anasonović, jedna od organizatorki protesta koalicije Dragana Đilasa, najavila je da će demonstranti u subotu blokirati zgradu Radio-televizije Srbije!

- Na 14. protestu "Jedan od pet miliona" u Beogradu u subotu, 9. marta, izvršićemo "Blokadu upozorenja". Pod parolom "Dosta smo mi gledali vas, sada ćete vi nas", blokiraćemo zgradu RTS na sat vremena. Pošto rukovodstvo Javnog servisa ne da istini prostor u informativnom programu, pokazaćemo im mi kako izgleda "Dnevnik slobodne Srbije". Gost "Dnevnika slobodne Srbije" ispred RTS biće Vesna Lakićević, radnica "Kolubare" iz Lazarevca, koja je zbog organizacije protesta u ovoj opštini premeštena na niže plaćeno radno mesto - napisala je Anasonovićka na svom Tviter profilu.

Inače, podsetimo, Jelena Anasonović je u januaru pozvala građane da zgradu RTS gađaju jajima, što je naišlo na oštru osudu čak i među učesnicima protesta "Jedan od pet miliona".

BONUS VIDEO:

VRUĆ DOČEK ZA LALATOVIĆA: Evo kako su navijači Partizana "pozdravili" trenera Radničkog u Humskoj (KURIR TV)

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.