KO JE GLUMAC LEPOMIR IVKOVIĆ KOJI JE PROSTAČKI UVREDIO SERGEJA TRIFUNOVIĆA I NJEGOVOG OCA? Znate ga iz ovog spota
Lepomir Ivković uvredio glumca Sergeja Trifunovića tokom govora u Skupštini Beograda, Foto: Printscren/Youtube, Filip Plavčić

DRUG ČLAN

KO JE GLUMAC LEPOMIR IVKOVIĆ KOJI JE PROSTAČKI UVREDIO SERGEJA TRIFUNOVIĆA I NJEGOVOG OCA? Znate ga iz ovog spota

Mnogi se ne sećaju Ivkovića, osim iz spota koji je puštan kao deo predizborne kampanje tokom predsedničkih izbora 2017. godine

Objavljeno:

Otkako je počeo aktivno da se bavi politikom, Sergej Trifunović je na meti mnogih, kako zbog svojih oštrih političkih stavova i povremenih ispada na Tviteru, što tako i zbog toga što ga mnogi smatraju nedostojnim ove "uloge".

Među njima se našao i glumac Lepomir Ivković, koji je novopečenog političara uvredio tokom govora u Skupštini Beograda.

Kako je isečak s Tvitera kratak, ne čuje se ceo glumčev govor, ali se na osnovu kratkog dela zaključuje da je upućen Sergeju Trifunoviću.

"...časnog i čestitog oca, takođe glumca Tomu Trifunovića, da proveri svoj DNK, da slučajno nije zamenjen u porodilištu," rekao je Lepomir Ivković.

Sergej se ovim povodom još uvek nije oglasio, ali kako ne ostaje dužan bilo kome ko ga uvredi, očekuje se da u svom stilu uzvrati pomenutom glumcu.

Ipak, reklo bi se da su Tviteraši u ovom slučaju stali na Trifunovićevu stranu.

Naime, mnogi smatraju da Ivković ne bi glumio nigde da nije blizak vladajućoj stranci. U komentarima koji prate Tvit u kome je snimak njegovog govora iz Skupštine Beograda, većina nije birala reči kojima bi ga uvredila.

Iako mnogi tvrde da "nemaju pojma o kome se radi", neki ga se sećaju iz spota SNS tokom predizborne kampanje za predsedničke izbore 2017. godine.

Neki pak još s kontramitinga 1997. godine.

Ko je Lepomir Ivković?

Lepomir Ivković rođen je 18. februara 1959. godine u Beogradu. Završio je Fakultet dramskih umetnosti, smer - gluma, u klasi Milenka Maričića. Stalni je član Narodnog pozorišta u Beogradu od 1985. godine a predstave u kojima trenutno glumi su:

  • Novak Sekulović („Velika drama“)
  • Mišić, notaroš (“Kir Janja”)
  • Toni (“Ribarske svađe”)
  • Stepan, Kajgana (“Ženidba”)
  • Gustav („Dama s kamelijama“)
  • Jovica Jerković („Narodni poslanik“)

Pored uloga u pozorištu ostvario je zapažene uloge i u televizijskim serijama, tumačeći epizodne uloge, od kojih su najpoznatije u Policajac sa Petlovog brda, Srećni ljudi, Budva na pjenu od mora.

2017. godine je aktivno učestvovao u političkoj kampanji Srpske napredne stranke.

BONUS VIDEO: NASILNIK, BRUTALNI LAŽOV I PROPALITET! Kako se Sergej Trifunović bori sa PROZIVKAMA TVITERAŠA?!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.