DOĐI PONOVO, AKO MOŽEŠ DA NAĐEŠ M*DA ISPOD SALA Nastavak OBRAČUNA Čanka i Sergeja! U FRKU SE UMEŠAO I PAVLE BIHALI
Nastavak OBRAČUNA Čanka i Sergeja, Foto: Printscreen / Youtube, Filip Plavčić

NIKAD BRUTALNIJI FAJT!

DOĐI PONOVO, AKO MOŽEŠ DA NAĐEŠ M*DA ISPOD SALA Nastavak OBRAČUNA Čanka i Sergeja! U FRKU SE UMEŠAO I PAVLE BIHALI

Brutalan nastavak okršaja između Nenada Čanka i Sergeja Trifunovića

Objavljeno: 18:01h

Nenad Čanak i Sergej Trifunović otpočeli su sukob pre nekoliko dana, kada je lider PSG-a prozvao socijaldemokratu da je "teško đubre", a sada se rat nastavio na Tviteru.

Sukob se danas nastavio u više navrata, a poslednje što se dogodilo produbilo je sukob na Tviteru, na kom je prvo Sergej Trifunović objavio sledeći tvit:

- Pazi: ja sam rekao da nemam nameru da opštim sa tobom, jer nemam nameru da opštim sa slugama režima za potkusurivanje. Ako ti je već toliko stalo, evo zovem te na ferku. Kao i Vučićevića. Bez telohranitelja koji su držali Lešanovića kad si ga tukao štapom u glavu. Izvoli. - napisao je Trifunović i upitao ga zašto se nije vratio da se obračunaju "kad je tako hrabar".

Zatim je usledio i odgovor Nenada Čanka.

- Kako sad umeš da me menšuješ a kada sam rekao da to uradiš pa ću se vratiti si ćutao kao pizda u šaci dok nisam otišao za Novi Sad. Fido, kevćeš samo kad si na sigurnom i na daljinu. Ne valja Ti to - napisao je Čanak.

Lider PSG-a, Sergej Trifunović se nije tu zaustavio i nastavio je "rat" na Tviteru, vređajući Nenada Čanka.

- Dodji ponovo. Sami, ti i ja. Samo tako. Ako možeš da nađeš muda ispod tog sala. Ali samo ti i ja. Bez telohranitelja sa kojima si hrabro prebio Lešanovića. Ako si u stanju, izvoli. Ako nisi, ne seri - napisao je Trifunović.

Ranije danas, Trifunović je tvrdio da je Čanak upao u prostorije Pokreta slobodnih građana sa telohraniteljima, a Vojvođanin mu je odgovorio s ocenom da je Trifunović "gnjidica" i "uplašena krpa".

Čanak se nadovezao na celu raspravu i napisao da nije "upao" , već da se uredno i kulturno najavio, pritom pozvonio, i navodno, tek kada su mu vrata otvorena, on je ušao unutra.

"Nisam nikome ništa pokazao, nego je Fido pokazao da ne stoji iza svojih reči i ne sme da ih ponovi čoveku u oči. On je pokazao. Da je smrad" , napisao je Čanak.

U čitavu raspravu se uključio i Pavle Bihali, koji je napisao:

BONUS VIDEO:

ISPOVEST JOŠ JEDNE JUTKINE ŽRTVE: Probao je da me obljubi, a njegova sestra je sve gledala!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.