LJAJIĆ ODGOVORIO ŠEŠELJU: Vlasnik sam te firme taman koliko i on! EVO, JA MU POKLANJAM SVOJ DEO
Ljajić je odgovorio na Šešeljeve optužbe, Foto: Beta / Miloš Miškov

fajt, FAJT

LJAJIĆ ODGOVORIO ŠEŠELJU: Vlasnik sam te firme taman koliko i on! EVO, JA MU POKLANJAM SVOJ DEO

Sukob lidera radikala i Rasima Ljajića se nastavlja

Objavljeno:

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj ponovo je danas u Skupštini Srbije optužio potpredsednika Vlade Srbije Rasima Ljajića za kriminalne radnje povezujući ga ovog puta sa navijačkim grupama u Novom Pazaru i navodeći da je vlasnik gradjevinske firme koja gradi stanove u Sočiju u Rusiji.

Šešelj je rekao da je Ljajić vlasnik građevisnke firme "Ikan kompani" koja je podizvođač firmi "Alk kompani" vlasnika njegovog bliskog prijatelja iz Novog Pazara Numana Barjamovića.

- Rasim finansira izgradnju 14 zgrada po sto stanova u Sočiju. Ne bih ja imao ništa protiv da Rasim Ljajić kome je od babovine ostalo bogato nasledstvo finansira 1.400 stanova u Sočiju. Međutim, čini mi se da je to nespojivo s funkcijom ministra i potpredsednika Vlade Srbije - rekao je Šešelj.

Šta je još lider radikala o Ljajiću ovog puta, pročitajte OVDE.

Pozvali smo Rasima Ljajića kako bi nam prokomentarisao ove optužbe, a on je za Espreso.co.rs negirao optužbe koje mu je Vojislav Šešelj uputio.

- Ja više ne mogu da verujem šta taj čovek priča. Kamo sreće da je to istina. Ja sam vlasnik te firme, taman koliko je i on. Ni manje ni više od toga. Evo ja mu poklanjam "svoj deo" i u toj i u svakoj drugoj firmi u kojoj sam navodni vlasnik. Slobodno neka dovede advokata da mu to potpišem. A što se tiče navijackih grupa, pa ja sam bio meta njihovih napada dok sam bio predsednik fudbalskog kluba, baš zbog toga što sam odbio da se sastanem sa vođama navijača - rekao je Ljajić.

BONUS VIDEO: Dođi, tu sam, očekujem te! Pogledajte šta je Sergej Trifunović poručio Nenadu Čanku samo za Espreso.co.rs (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Agencije / M.B.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.