ŠEŠELJ SUVLASNIK KOMPANIJE MUFTIJE ZUKORLIĆA? Opasne optužbe stigle od Naših!
Muftija Zukorlić je na ovaj način nagradio Vojislava Šešelja, Foto: Filip Plavčić

suvlasnik?

ŠEŠELJ SUVLASNIK KOMPANIJE MUFTIJE ZUKORLIĆA? Opasne optužbe stigle od Naših!

Račun ove firme je u blokadi od kraja januara 2018. godine

Objavljeno:

Srpski narodni pokret “Naši” došao je do ekskluzivnih podataka da je Vojislav Šešelj postao vlasnik petine kompanije “Retref” koja je inače bila u vlasništvu muftije Zukorlića koji je deo stekao preko svoje “Mufti fondacije”.

Direktor kompanije je Samir Škrijelj, jedan od njenih suvlasnika. Udeo u ovoj firmi ima i Mevljud Dudić, koji je Zukorlića zamenio na mestu muftije. Pored njih, suvlasnici su i Seljamudin Jerebičanin i Šerif Marukić, vlasnik televizije „Jedinstvo“. Svi suvlasnici imaju jednak udeo od po 20 odsto.

„Retref“ je osnovan u novembru 1999. godine u Novom Pazaru, a sedište mu je na adresi na kojoj je registrovan i Mešihat Islamske zajednice u Srbiji čiji je Zukorlić bio dugogodišnji poglavar. Nakon tri godine, „Refref“ je u julu 2002. osnovao Internacionalni univerzitet u Novom Pazaru u kojem je Zukorlić bio dugogodišnji predsednik i prvi rektor.

Račun ove firme je u blokadi od kraja januara 2018. godine. Kompanija „Reftef“ ima istoimeni radio sa lokalnom frekvencijom.

Po saznanjima SNP “Naši”, muftija Zukorlić je na ovaj način nagradio Vojislava Šešelja za političke usluge koje dobija od njega, a koje se mahom odnose na obračun sa političkim neistomišljenicima Muftije Zukorlića. Kompanija je paravan zapranje prljavog novca koji Vojislav Šešelj dobija iz crnih fondova.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.