PITALI SMO ŠEŠELJA KO JE U PRAVU U SUKOBU ČANKA I SERGEJA: Njegov odgovor će vas sigurno NASMEJATI!
Šešelj prokomentarisao sukob Čanka i Trifunovića, Foto: Dragana Udovičić, Filip Plavčić, Beta/Miloš Miškov

INCIDENT

PITALI SMO ŠEŠELJA KO JE U PRAVU U SUKOBU ČANKA I SERGEJA: Njegov odgovor će vas sigurno NASMEJATI!

Nije želeo da troši previše reči na aktere pomenutog sukoba

Objavljeno: 16:42h
Bojana Kontić

Nenad Čanak upao je danas u prostorije Pokreta slobodnih građana, u nameri da ono što je Sergej Trifunović, lider ovog pokreta, izgovorio o njemu na protestima u Novom Sadu, sada ponovi, ali u lice predsedniku Lige socijaldemokrata Vojvodine.

Podsetimo, sve je počelo kada je na protestima u Novom Sadu, novopečeni političar je izgovorio niz uvreda na račun Nenada Čanka.

- Slušam godinama unazad priču o mogućem otcepljenju Vojvodine. Pominje se niko drugi nego da Nenad Čanak, taj politički podli, pokvareni, smrdljivi plan sprovede u delo. Ako taj Nenad Čanak, to smrdljivo krme, koje služi kao potkusurivanje za svaku vlast, to trulo i podlo đubre koje je napravilo kuću pored kuće da bi, citiram, imao gde da smesti orgulje... Pa smesti orgulje u to dupe svoje - vikao je Trifunović.

Nakon što je danas upao u prostorije PSG-a, Čanak se oglasio na Tviteru i naveo da Trifunović nije smeo da ponovi uvrede izgovorene na protestu.

Trifunović je ovaj događaj ipak video malo drugačije.

Kako je ovaj incident u rekordnom roku podigao prašinu u srpskoj javnosti, pozvali smo predsednika Srpske radikalne stranke, Vojislava Šešelja, koji nije želeo da troši previše reči na aktere pomenutog sukoba.

- Šta god Sergej Trifunović kaže o Nenadu Čanku, sve je u pravu i šta god Nenad Čanak kaže o Sergeju, sve je u pravu - kratko je prokomentarisao Šešelj za portal Espreso.co.rs.

BONUS VIDEO: Kako Sergej Trifunović vidi rešenje problema Kosova? (VIDEO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.