RASIM JE ŠEF GRAĐEVINSKE MAFIJE, VOĐA NAVIJAČA TORCIDE, ZIDA 1.400 STANOVA U RUSIJI Šešelj BRUTALNO optužio LJAJIĆA
Ozbiljen optužbe: Ljajić i Šešelj, Foto: Beta / Miloš Miškov

oštar napad

RASIM JE ŠEF GRAĐEVINSKE MAFIJE, VOĐA NAVIJAČA TORCIDE, ZIDA 1.400 STANOVA U RUSIJI Šešelj BRUTALNO optužio LJAJIĆA

Grupa navijača je s njegove strane angažovana u raznim firmama gde imaju naknade 40.000 dinara mesečno

Objavljeno:

Šef poslaničke grupe Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj ponovo je danas u Skupštini Srbije optužio potpredsednika Vlade Srbije Rasima Ljajića za kriminalne radnje povezujući ga ovog puta sa navijačkim grupama u Novom Pazaru i navodeći da je vlasnik gradjevinske firme koja gradi stanove u Sočiju u Rusiji.

Šešelj je rekao da je Ljajić vlasnik građevisnke firme "Ikan kompani" koja je podizvođač firmi "Alk kompani" vlasnika njegovog bliskog prijatelja iz Novog Pazara Numana Barjamovića.

- Rasim finansira izgradnju 14 zgrada po sto stanova u Sočiju. Ne bih ja imao ništa protiv da Rasim Ljajić kome je od babovine ostalo bogato nasledstvo finansira 1.400 stanova u Sočiju. Međutim, čini mi se da je to nespojivo s funkcijom ministra i potpredsednika Vlade Srbije - rekao je Šešelj.

Šešelj je kazao i da je u Novom Pazaru protiv njega pokrenuta kampanja i da su navijači na utakmici u tom gradu pevali da im je "prva i poslednja želja da zakolju vojvodu Šešelja", a da on na to odgovara tako što pronalazi podatke ko su ti ljudi i po čijem nalogu rade.

Kako je kazao, navijačke u grupe "Torcida Sandžak" i "Ekstremi" su bile pod kontrolom Sulejmana Ugljanina, a Torcida je bila pod kontrolom Rasima Ljajića koji je "uspeo sve da ih spoji i stavi pod svoju kontrolu".

- Grupa navijača je s njegove strane angažovana u raznim firmama gde imaju naknade 40.000 dinara mesečno, a da ništa ne rade, niti se pojavljuju na poslu - kazao je Šešelj i nabrojao imena tih navijača.

BONUS VIDEO:

Palma i Dačićev sin pevaju čuvenu srpsku pesmu

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.