JE L' ĆE I OVAJ U VOJSKU? Sergej lajkovao sliku premijerke iz MLAĐIH DANA, čudi li vas njegov potez? (FOTO)
Nakon što je Ana Brnabić dobila sina, Tviter ne prestaje da govori o tome, Foto: Dragana Udovičić, Filip Plavčić

NJEGOVI STAVOVI SU JASNI

JE L' ĆE I OVAJ U VOJSKU? Sergej lajkovao sliku premijerke iz MLAĐIH DANA, čudi li vas njegov potez? (FOTO)

Nakon serije neprimerenih objava i neukusnih komentara, Sergej Trifunović je svoje mišljenje pokazao i na ovaj način!

Objavljeno:

Nakon što je u javnost dospela informacija da su predsednica Ana Brnabić i njena partnerka Milica Đurić dobile sina Igora, neke od poznatih ličnosti nikako da prestanu da iznose svoje stavove, osuđujući i negodujući ove vesti.

Tako je, na primer, lider pokreta Dveri Boško Obradović na svom Tviter nalogu napisao sledeće:

- Rođenje svakog deteta u Srbiji je nacionalni praznik! To ne znači da je normalno da dete ima mamu i mamu, ili tatu i tatu -

Takođe, juče je na Tviteru i Dragan Maršićanin, političar i član Demokratske stranke, citirao reči svog komšije koji je rekao "Ana Brnabić dobila sina, a k***** nije mrdnula", pa je i sam dodao kako mu je deteta žao, "ali neka mu je svaka sreća".

Međutim, ipak je najviše uvredljivih komentara na rođenje malog Igora sa javnošću podelio Sergej Trifunović, predsednik Pokreta slobodnih građana.

Podsećamo, neki od tvitova koje je Sergej objavio, a koje veliki broj tviteraša smatra, u najmanju ruku, neprimerenim uključuju i sliku na kojoj je pisao tekst "Deca u Africi gladuju, a dete Ane Brnabić se rasipa sa četiri s*se".

A poznate su i ovakve jako neukusne montaže:

Tako da Sergejeva reakcija poput ove danas uopšte nije iznenađujuća.

Podsećamo, ovih dana se u javnosti govori o pozivima za vojnu obuku u rezervnom sastavu koji će ove godine dobiti 600 muškaraca starijih od 30 godina koji su ili služili civilno vojsku ili je nisu služili uopšte. A tviteraši su se posebno "zakačili" za činjenicu i da je ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio da će i sam biti jedan od rezervista, budući da se dobrovoljno prijavio na obuku.

Stoga su usledili tvitovi i komentari koji su se pitali da li će i ostali funkcioneri uraditi isto. Jedan od tviteraša je tako objavio i sliku Ane Brnabić iz mlađih dana, pa uz to napisao "Je l' će i ovaj u vojsku?".

A tvit je, iako ni malo neočekivano, lajkovao i Sergej Trifunović.

Iako je prošlo oko 15 dana otkad je Ana Brnabić dobila sina, izgleda sa komentarima i objavama ove vrste - još uvek nismo završili.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.