SERGEJU ZABRANILI DA GOVORI NA PROTESTU: Suzana nije dozvolila da se lider PSG obrati građanima! (FOTO)
On je naglasio da je njegova namera bila da ispuni obećanje koje je dao Kragujevčanima, ali da je, iz njemu nepoznatih razloga, sprečen da dođe na pomenuti protest, Foto: Beta / Dragan Gojić

neverovatno

SERGEJU ZABRANILI DA GOVORI NA PROTESTU: Suzana nije dozvolila da se lider PSG obrati građanima! (FOTO)

On je naglasio da je njegova namera bila da ispuni obećanje koje je dao Kragujevčanima, ali da je, iz njemu nepoznatih razloga, sprečen da dođe na pomenuti protest..

Objavljeno:

Sergej Trifunović se oglasio na svom tviter nalogu porukom za Kragujevčane!

Naime, on je napisao da je u subotu trebao da govori na protestu, ali da je nakon što je ženska osoba po imenu "Suzana", kako je rekao, pet minuta blebetala u telefon, njemu je zabranjeno da se tamo pojavi.

On je naglasio da je njegova namera bila da ispuni obećanje koje je dao Kragujevčanima, ali da je, iz njemu nepoznatih razloga, sprečen da dođe na pomenuti protest.

"Dragi Kragujevčani:Neka udje u zapisnik da sam se dogovorio da odužim svoj dug Kragujevcu glede govora na protestu, u sledeću subotu, no-danas su mi zabranili da govorim. Nakon petominutnog blebetanja neznane ženske osobe imenom Suzana u telefon, nisam uspeo da ukapiram razloge"

BONUS VIDEO:

SRPSKA GRAĐEVINSKA STRAVA: Radnici bez zaštite hodaju na skelama smrti na Novom Beogradu (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.