SERGEJEV OTAC DA PROVERI DA MU SIN NIJE ZAMENJEN U PORODILIŠTU! Jezive uvrede na račun Trifunovića u Skupštini
Jovanović osudio izjavu Ivkovića, Foto: Filip Plavčić

govor mržnje

SERGEJEV OTAC DA PROVERI DA MU SIN NIJE ZAMENJEN U PORODILIŠTU! Jezive uvrede na račun Trifunovića u Skupštini

Nikola Jovanović je reagovao na izjavu glumca i odbornika SNS Lepomira Ivkovića

Objavljeno:

Šef odborničke grupe „Savez za Srbiju“ u Skupštini Beograda Nikola Jovanović danas je najoštrije osudio uvrede na račun predsednika Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića i njegove porodice, koje je u ime SNS-a izrekao, kako je naveo, izvesni glumac Lepomir Ivković.

Jovanović je tako reagovao na izjavu glumca i odbornika SNS Lepomira Ivkovića, koji je danas u beogradskom parlamentu pozvao Tomu Trifunovića, oca lidera PSG Sergeja Trifunovića, da „proveri DNK i utvrdi da njegov sin nije slučajno zamenjen u porodilištu, zbog uvredljivog govora usmerenog ka ženama“.

foto: Zorana Jevtić / Youtube printscreen

- Loš pokušaj duhovitosti je zapravo direktan napad na porodicu političkog neistomišjenika, što je redovna praska SNS-a - naveo je u pisanoj izjavi Nikola Jovanović, koji je i potpredsednik Narodne stranke.

Jovanović je istakao da je ironija da baš odbornici SNS-a stavljaju Sergeja Trifunovića u kontekst vređanja žena, pošto je poznato da SNS, stranka Milutina Jeličića Jutke i Bratislava Gašića, verbalno i fizički sistematski sprovodi nasilje nad ženama.

- Javno pitam odbornika SNS-a Lepomira Ivkovića i celo Predsedništvo SNS-a, koliko je funkcionera vladajuće partije osudilo nasilje Milutina Jeličića Jutke nad Marijom Lukić - upitao je Jovanović.

bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.