SERGEJ NAPADA SNS, A SLIKAO SE S NJIHOVIM NAJKONTROVERZNIJIM ČLANOM! Da li će ova fotka "zakopati" lidera PSG?
Trifunović u Novom sadu, Foto: Filip Plavčić

šok fotografija

SERGEJ NAPADA SNS, A SLIKAO SE S NJIHOVIM NAJKONTROVERZNIJIM ČLANOM! Da li će ova fotka "zakopati" lidera PSG?

Ovo sigurno niste znali

Objavljeno:

Sergej Trifunović, predsednik Pokreta slobodnih građana, još jednom se našao na udaru javnosti nakon kontraverznog govora na protestu građana u Novom Sadu, kada je izvređao Nenada Čanka, predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine.

On je rekao da je čuo priče o "planu za otcepljenje Vojvodine", koji bi, kako tvrdi, trebalo da realizuje Nenad Čanak i pozvao okupljene građane da to nikako ne dozvole.

Rekao je da bi, po tom planu, "debeli" Nenad Čanak "na kamionu, sa okupacionom vojskom" trebalo da udje u Novi Sad i proglasi "otcepljenje" Vojvodine od Srbije. Na Čankov račun je uputio veliki broj uvreda, pa je tako rekao da je lider LSV-a "debelo krme", "smrdljivo podlo djubre", koje je "pored kuće u kojoj živi izgradilo još jednu kuću, da bi u nju mogao da smesti orgulje".

Na ovaj govor odmah je reagovao Bojan Kostreš, glavni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine, koji smatra da su Trifunovićeve reči "ispod svake granice pristojnosti i istine", a pozvao je i učesnike protesta da se ograde od tih izjava.

- Pozivamo organizatore protesta da se ograde od reči Sergeja Trifunovića. Mržnja prema Vojvodini i prostačko vređanje političkih neistomišljenika ne smeju biti poruka upućena sa gradjanskih protesta. U suprotonom, smatraćemo da je to zvaničan stav organizatora. I prema tome ćemo se dalje tako i ophoditi - napisao je Kostereš u saopštenju.

Zatim se oglasio i Trifunović na Tviteru, braneći se kako neistomišljenike ima i među prijateljima:

Da je to istina, primetio je jedan drugi korisnik Tvitera, koji je u komentarima objavio šokantnu fotografiju koja je mnoge iznenadila.

Sergej Trifunović je na njoj "u zagrljaju" sa Petrom Panićem, koji je jedan od osnivača i članova glavnog odbora Srpske napredne stranke:

Protiv Panića, bliskom Aleksandru Vučiću, je bilo podneto 13 krivičnih prijava i sudilo mu se za različita krivična dela uključujući prebijanje, iznude, nedozvoljeno držanje oružja. Bio je blizak prijatelj sa vođom zemunskog klana Dušanom Spasojevićem i radio je kao telohranitelj osuđenog ratnog zločinca Vojislava Šešelja.

Poznanstvo Trifunovića sa Panićem možda govori u prilog tome da se "druži" sa neistomišljenicima, ali svakako baca senku sumnje na principijalnost njegove politike.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.