KRLE ZNA ZAŠTO ĆE SE SAVEZ ZA SRBIJU ULUPATI NA IZBORIMA: Poslušajte samo ove proročke reči
Oštro osudio potez aktivista Saveza za Srbiju, Foto: Dado Đilas/Printscreen/Twitter

NE ZAUSTAVLJA SE

KRLE ZNA ZAŠTO ĆE SE SAVEZ ZA SRBIJU ULUPATI NA IZBORIMA: Poslušajte samo ove proročke reči

Ocenio je da će Savez za Srbiju na izborima doživeti katastrofu

Objavljeno:

Bivši savetnik nekadašnjeg predsednika Srbije Borisa Tadića, a danas marketinški stručnjak Nebojša Krstić izjasnio se na Tviteru povodom nalepnica sa simbolima "1 od 5 miliona". U proteklih par nedelja, pomenute nalepnice aktivisti Saveza za Srbiju (SzS) i drugi učesnici protesta lepe po objektima širom Beograda.

Nebojša Krstić se već ranije oglašavao povodom nalepnica. Podsećamo, nedavno je jedan od lidera SzS Dragan Đilas izjavio da će tokom protesta grad izlepiti hiljadama nalepnica, a političkim protivnicima poručio da ih "skidaju do sledeće subote".

Marketinški stručnjak je potom Đilasa upitao sledeće, čime je jasno pokazao svoj stav.

A danas se oglasio još jednom, kada je ovim tvitom oštro osudio lepljenje opozicionih nalepnica širom grada. Posebno je izdvojio slučaje gde su "aktivisti lepili nalepnice po parkiranim kolima čime su uništavali privatnu imovinu građana".

Ovakav potez je za Krstića dovoljan da oceni kako će SzS doživeti katastrofu na izborima, odnosno da će biti "na ivici cenzusa".

- I nemoj da se žale na izborne uslove. Nisu im uslovi krivi - dodao je.

Jedan od tviteraša je u komentarima doprineo i slikom, na kojoj se vidi semafor čija su svetla "ukrašena" nalepnicama sa simbolima "1 od 5 miliona".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.