MARIJA, DANIJELA, SANDRA... One su Jutkine ŽRTVE koje je zlostavljao, a jedna od njih je završila na psihijatriji
Milutin Jeličić Jutka i njegove žrtve..., Foto: Fejsbuk

uznemiravao žene

MARIJA, DANIJELA, SANDRA... One su Jutkine ŽRTVE koje je zlostavljao, a jedna od njih je završila na psihijatriji

Sada su isplivanje poruke koje je Jutka ranije slao i ostalim ženama, koje dokazuju da je seksualno uzneniravao i njih

Objavljeno: 03.03.2019. 15:40h
  • 216

Milutinom Jeličićem Jutka slao je lascivne poruke njegovoj sekretarici Mariji Lukić koja ga je prijavila za polno uznemiravanje, a slučaj je završio na sudu na kon  dve godine.

Sada su isplivanje poruke koje je Jutka ranije slao i ostalim ženama, koje  dokazuju da je seksualno uzneniravao i njih.

Milutin Jeličić Jutka predsednik opštine Brus koji danas podnosi ostavku, godinama je seksualno uznemiravao žene. Samo je svojoj bivšoj sekretarici Mariji Lukić, čiji je slučaj polnog uznemiravanja završio na sudu, poslao više od 15.000 poruka, što lascivnog što pretećeg karaktera.

Njega je prijavilo sedam žena po istom osnovu, a samo u slučaju Marije Lukić pravda bi mogla da bude zadovoljena.

Sandra Milanović, koja je pored Marije Lukić, takođe tužila Milutina Jeličića za seksualno uznemiravanje, i njen suprug Slavoljub svojevremeno su dobili obaveštenje tužioca Dragana Jovanovića da je njihova prijava odbijena jer ne postoji sumnja da je Jutka učinio krivično delo za koje se goni po službenoj dužnosti.

Sandra Milanović
Sandra Milanović foto: Printscreen/facebook

Pored prepiske Marije Lukić sa Milutinom Jeličićem Jutkom koja je ranije objavljena, postoji niz poruka koje kao dokaz seksualnog uznemiravanja postoje i u slučaju Sandre Milanović.

Jednom prilikom kada je onda došla da mu objasni nešto u vezi sa radom na računaru, Milutin Jeličić Jutka je u prepisci pita "da li dolazi u miniću".

Nakon što su se sastali, sa istog Jutkinog broja stiže i sledeća poruka:

- Srce moje lepo, baš si me uzbudila prijatno. Ja bih da te mazim malo, ali da mi ne zameriš. Cmmmooookk - napisao je Jeličić, posle ćega mu je Milanovićeva rekla da više neće dolaziti i da joj posao pod tim uslovima ne treba.

Ipak, najveći broj poruka bio je upućen Mariji Lukić koju je Jeličić seksualno uznemiravao od prvog susreta kada joj je stavio ruku na zadnjicu. Već prilikom sledećeg susreta, prvo joj je rukom prešao preko butine, a zatim ju je i nasilno poljubio.

Marija Lukić
Marija Lukić foto: Printscreen/facebook

Nakon toga Jutka joj je poslao i poruku u znak navodnog izvinjenja.

- Izvini što sam te malo ljubio danas nasilno, mimo tvoje želje i volje. Neću više, glupo je što ovo radim jednostrano - stoji u poruci s kraja 2016. godine.

Na poruke svoje tadašnje sekretarice, u kojima ona pokušava da ga odbije, nije obraćao pažnju, već je u istom tonu nastavio.

- Ma OK, tebi je lepooo a meni ne baš, al ću se i ja potruditi da i meni baš lepoo bude - napisao je Jeličić.

Dalje u prepiskama Jeličić piše kako boljeg od njega neće naći, jer je on najbolji. A na njenu poruku da ne traži muškarca, već da ga je pitala za mogućnost napredovanja u poslu, on odgovara da joj nudi sve, da je obećao, ali da ona ne želi.

- Ljubkam želkammmmmm te srceeee. Kad ćemo se volkatiiiii veććććććć dve godine prođoše većććć - napisao je, a odgovor Lukićeve da "unapređenja, izgleda, nema bez je*anja", on kaže:

- Za neke nemaaa, a za neke imaaaaa.

Milutin Jeličić Jutka
Milutin Jeličić Jutka foto: Printscreen/facebook

Jedna od žrtava koje su prijavile Jutku za uznemiravanje bila je i Danijela Vukajlović. Jutka se u njenom slučaju nije suzdržao od vređanja ni u sudnici.

Dok je Danijela Vukajlović, koja se u tom trenutku porodila pre samo dva meseca, govorila o strahotama kroz koje je prošla, Jeličić joj je vulgarno dobacio da "nije njegov nivo".

- Pogledaj se kakva si, na šta ličiš, baš ću tebe da štipkam! - rekao je Jutka tada.

Žrtva koja je možda najgore prošla, jer je zbog svega, a najviše napada kada joj je Milutin Jeličić gurnuo ruku pod suknju, završila i na psihijatriji je Snežana Bojić.

Ona je kad je davala izjavu u policiji, u prisustvu oca, morala je da vežba. "Ku*ac, ku*ac, ku*ac, pi*ka, pi*ka...", morala je da izgovori stotinu puta ove reči da bi se opustila i mogla verno inspektorima da prenese šta joj je Jeličić govorio. Svaki put je prolazila kroz pakao.

Pored objavljenih, postoji niz prepiski koje nisu ugledale svetlost dana.

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media