SERGEJ AKO SME NEKA MI U LICE KAŽE DA SAM ĐUBRE! Čanak ISPROZIVAO Trifunovića, a pomenuo je i OTCEPLJENJE
Nenad Čanak i Sergej Trifunović, Foto: Beta / Dragan Gojić, Filip Plavčić

REAGOVAO

SERGEJ AKO SME NEKA MI U LICE KAŽE DA SAM ĐUBRE! Čanak ISPROZIVAO Trifunovića, a pomenuo je i OTCEPLJENJE

Lider LSV birao je reči...

Objavljeno:

Ono šta sam video, ne verujem da je Sergej Trifunović izgovorio. To su stvari toliko van bilo kakvog političkog razgovora, da u to potpuno ne verujem, kaže lider Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak.

Na ovaj način on komentariše sinoćni skandalozni nastup glumca i lidera PSG Sergeja Trifunovića u Novom Sadu, u kome je političkim neistomišljenicima poručio da su "u g...ima" i da im se "s..e u usta", dok je Nenada Čanka, lidera LSV, opisao kao “teško đubre”, o kome je govorio i u kontekstu ocepljenja Vojvodine.

- Ne verujem da je to rekao, a ako jeste, i ako to zaista misli, želeo bih da mi to kaže u lice. Jednostavno, ne verujem da je sve to izgovorio neko ko se zalaže za promenu sistema u Srbiji, a ko nudi nekakav govor koji nije primeren građanskom društvu - kaže Čanak za "Blic".

Na Trifunovićevom "nastupu" juče nije bio, kaže da je pogledao "neki snimak", i navodi da je možda reč o "nekakvom izmišljenom pokušaju da se napravi nekakva svađa".

Govoreći o otcepljenju, Čanak kaže da hiljadu puta izrečena laž postaje istina.

- O otcepljenju se priča desetinama godina unazad pa sve do danas, i uvek se koristi jer je najelegantnije rešenje da dobijete neku bitku, jer niko zapravo otcepljenje neće. Ta trabunjanja oko secesije su priče koje prolaze, i za one koji nemaju šta drugo da radi. Ko ne zna ništa o tome i Vojvodini, priča o secesiji - priča Čanak.

Kako je naveo, ima i napismeno da stranka na čijem je čelu nema separatističke težnje.

- U jednom od prethodnih saziva skupštine, jedan od poslanika SRS je postavio pitanje o separatističkom delovanju LSV, i tada dobio odgovor od policije da ona nema saznanja o tome. Tako da, imamo i napismeno da LSV to nije. To je priča koja se koristi kao opšte mesto - objasnio je Čanak.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.