VOJVODINA NIJE SRBIJA, SRAM TE BILO SERGEJE TRIFUNOVIĆU! Čankov partner u Vojvodini preti otcepljenjem od Srbije
Aleksandar Odžić u protesnoj šetnji, Foto: Prentscren

OPASNE REČI

VOJVODINA NIJE SRBIJA, SRAM TE BILO SERGEJE TRIFUNOVIĆU! Čankov partner u Vojvodini preti otcepljenjem od Srbije

Baš se zakuvalo

Objavljeno:

Lider Vojvođanske partije Aleksandar Odžić, koalicioni partner LSV i Nenada Čanka otvoreno je rekao da Vojvodina za njega nije nikada bila niti će biti deo Srbije.

On je tim rečima reagovao na reči lidera PSG Sergeja Trifunovića koji je javno osudio autonomaše i izvređao Nenada Čanka u Novom Sadu.

"Mi Vojvođani nemamo šta da tražimo sa onima koji gaze Vojvodinu, psuju, vređaju i omalovažavaju sve njene građane, pa ko god oni bili. To što vi pokušavate da propagirate u Novom Sadu i čitavoj Vojvodini, neće vam proći! Vojvodina nije Srbija i taj vaš džukački govor ostavite za Beograd, vašu kuću i vašu mamu. Vojvodina nije i nikada neće biti Srbija. Sram te bilo Sergeju Trifunoviću! Vojvodina Vojvođanima", rekao je Odžić.

Podsetimo predsednik PSG-a je pomenuo i priču o navodnom otcepljenju Vojvodine, iznevši niz uvreda na račun lidera Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka.

- Stalno se priča od ocepljenju Vojvodine ako se to desi ću se odseliti odavde. Još ako to uradi Nenad Čanak, to trulo đubre koji je napravilo kuću do kuće da bi u drugoj imalo gde da smesti orgulje. Ali mi to nećemo dozvoliti. Ovo zlo traje već 29 godina i nije Vučić najveći problem nego ti Rasimi Ljajići, ti Nenadi Čanci i Čede Jovanovići - kazao je Trifunović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.