JOVANOVIĆ O KAMPANJI BUDUĆNOST SRBIJE: Neka pričaju o rezultatima, a ne da daju nova obećanja
Potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović, Foto: Printscreen

ocena

JOVANOVIĆ O KAMPANJI BUDUĆNOST SRBIJE: Neka pričaju o rezultatima, a ne da daju nova obećanja


Jovanović je u emisiji "Razotkrivanje" na Televiziji Naša rekao da se u razvijenim i pristojnim zemljama građanima podnosi račun o rezultatima

Objavljeno: 13:33h

Potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović izjavio je da je koncept kampanje "Budućnost Srbije" predsednika Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića promašen, jer bi, kako je ocenio, posle sedam godina na vlasti trebalo da govori o rezultatima, a ne da nudi nova obećanja. Jovanović je u emisiji "Razotkrivanje" na Televiziji Naša rekao da se u razvijenim i pristojnim zemljama građanima podnosi račun o rezultatima. "Ne ide se u kampanju u kojoj se samo govori o nekom budućem vremenu. Vučić je dužan da govori o rezultatima i o onome što je uradjeno", rekao je Jovanović. On je ocenio da su svuda u svetu rezultati jedina garancija za budućnost i nove projekte, a Vučić u svojoj kampanji govori najmanje o urađenom, "kao da posle sedam godina na vlasti nije odgovoran za sadašnjost".

Jovanović je naveo da je sporan i koncept finansiranja kampanje "Budućnost Srbije". "Ako se ta kampanja finansira stranačkim sredstvima SNS-a, onda Vučić krši Ustav Srbije koji ga obavezuje da bude predsednik svih gradjana, a ukoliko se finansira iz javnih sredstava, odnosno novcem građana Srbije, onda je to zloupotreba budžeta u partijske svrhe", rekao je Jovanović. Vučić je 7. februara započeo kapanju obilaska 29 okruga pod nazivom "Budućnost Srbije, a započeo je obilaskom Pčinjskog okruga. Do sada je obišao i Južnobanatski, Mačvanski, Raški, Rasinski i Jablanički okrug.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.