DA LI JE OVO ŽENA KOJA JE U BRUSU ISKLJUČILA STRUJU? Sasvim slučajno se preziva ISTO KAO JUTKA! (FOTO)
Fotografija na kojoj se, kako tvrde korisnici društvenih mreža, nalazi i Jutkina rođaka, direktorka Doma kulture Brus, Foto: Printscreen/Twitter

SKANDAL

DA LI JE OVO ŽENA KOJA JE U BRUSU ISKLJUČILA STRUJU? Sasvim slučajno se preziva ISTO KAO JUTKA! (FOTO)

Već dva dana se polemiše šta je uzrok nestanka struje, zbog čega ispovest žrtve seksualnog zlostavljanja nije prikazana u opštini čiji se predsednik optužuje za to krivično delo

Objavljeno:

Emisija "Život priča" u kojoj je Marija Lukić, u iskrenoj i hrabroj ispovesti pričala o seksualnom zlostavljanju koje je trpela od nekadašnjeg šefa, predsednika opštine Brus Milutina Jeličića Jutke, nije prikazana u ovoj opštini, jer te večeri zbog nestanka struje, nije bilo ni kablovske televizije.

Pet minuta pre početka emisije, pa sve do šest časova ujutru, stanovnici Brusa nisu imali televizijski signal.

Već dva dana se polemiše šta je uzrok nestanka struje, zbog koga ispovest žrtve seksualnog zlostavljanja nije prikazana u opštini čiji se predsednik optužuje za isto, i dok jedni tvrde da su Jutkini ljudi presekli kablove, drugi misle da je u sve prste umešala Jeličićeva rođaka, inače direktorka Doma kulture Brus.

"Desno je direktorka Doma kulture Brus koja je sinoć isključila struju predajniku kablovske televizije i wifi mreže i tako onemogućila gledanje emisije "Život priča" Sasvim slučajno se preziva Jeličić kao i Jutka?"

Kako kažu, jasno je da je upravo ona to učinila, jer se predajnik kablovske televizije nalazi u zgradi Doma kulture.

Podsetimo, za dve godine, koliko je trajao seksualno zlostavljanje, Marija je dobila preko 15.000 lascivnih i vulgarnih sms poruka u kojima je predsednik opštine poziva da bude intimna s njim. Seksom je ucenjivao kako bi joj obezbedio napredovanje u poslu, a jednom prilikom ju je poljubio na silu. Kada Marija više nije mogla da izdrži, poruke je postavila na svoj Fejsbuk, a zbog toga je trpela pretnje "opasnih momaka" koji su je u jednom restoranu naterali da iste obriše, pod izgovorom da ono što je pisala nije istina. Taj razgovor je, na svu sreću, čuo neko od gostiju i prijavio slučaj policiji, posle čega joj je stigao poziv da se javi policiji kako bi dala izjavu. Na taj Način, Marijin slučaj je počeo da se "odmotava".

BONUS VIDEO: NASILNIK, BRUTALNI LAŽOV I PROPALITET! Kako se Sergej Trifunović bori sa PROZIVKAMA TVITERAŠA?!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.