VUČIĆ UZEO MAKAZE I STAO ZA ŠIVAĆU MAŠINU! Predsednik iznenadio radnice u fabrici, NISU VEROVALE KO IM JE DOŠAO
VUČIĆ UZEO MAKAZE I STAO ZA ŠIVAĆU MAŠINU!, Foto: Printscreen/Twitter/buducnostsrbijeav

ZA BUDUĆNOST

VUČIĆ UZEO MAKAZE I STAO ZA ŠIVAĆU MAŠINU! Predsednik iznenadio radnice u fabrici, NISU VEROVALE KO IM JE DOŠAO

Vučić, koga je dočelo oko 1.000 građana u Bojniku, rekao je da je u država tek u prethodne dve godine uspela nešto značajnije da uradi za Bojnik

Objavljeno:

Predsednik Aleksandar Vučić poručio je danas u Bojniku da će zajedno sa vladom pokušati da dovede nekog većeg investitora u tu opštinu koji bi otvorio fabriku sa velikim brojem radnika i najavio čitav niz konkretnih projekata za tu opštinu.

Tako će, kaže Vučić, na primer, biti potpuno rekonstruisana osnovna škola u Bojniku, kao i Dom zdravlja, a posebno infektivno i prijemno odeljenje.

Biće urađen put Plavna - Gornje Brijanje - Stubla i već za manje od mesec dana započeće radovi, najavio je Vučić i dodao da je to građanima obećavano u prethodnih 40 godina.

On je rekao da će država finasirati i pomoći izgardnju agro zone u koju bi došli investitori, kao i da će to omogućiti elektrifikaciju plastenika.

Vučić, koga je dočelo oko 1.000 građana u Bojniku, rekao je da je u država tek u prethodne dve godine uspela nešto značajnije da uradi za Bojnik, ali da i dalje to mora da bude mnogo brže i snažnije.

"Kao što smo u Lebane doveli jednog investitora, a potrebno je još jednog, tako moramo i u Bojniku da napravimo fabriku da bi građani ostali", rekao je on i poručio da će Bojnik moći da računa na sve veću podrsku države.

Vučić je izrazio uverenje da će fabrici "AutosTop", koju je obišao, biti obezbeđena još jedna hala i da će ta firma moći da zaposli i više radnika.

"Ne mogu da vam obećam hitnu i brzu izgadnju puta preko Radan planine, ali i to ćemo uraditi. Prvi put ćemo ozbiljno da se bavimo time koje sadržaje možemo tu da otvaramo pošto nema dovoljno ljudi. Drobnjak neka napravi računicu za put pošto deca iz Žitnog Potoka dolaze u Bojnik u školu, a ne u Prokuplje", naveo je on.

Prema nejgovim rečima, za sve projekte obezbeđen je novac osim za put preko Radan planine. Vučić je kazao da u Bojniku treba da ostane odeljenje poljoprivredne škole, kao i odeljenja za kuvare i konobare. Napomenuo je da ta deca moraju da putuju svaki dan do škole 36 km.

Predsednik je rekao da treba uložiti u Bojniku i u rasvetu, uraditi plato ispred sportske hale.

"Nisam od onih koji veruju u bajke, ali postoje oni koji vole da slušaju i kažu glasajte za nas - pa će biti kao u bajci. Ja verujem da samo rad donosi rezultate", rekao je Vučić.

Kaže da u celom Jablaničkom okrugu ima malo dece i upozorio da "džaba sve radimo ako nemamo više dece u budućnosti".

Vučić je naglasio da će plate i penzije biti sve veće i da će biti bolje javne finansije, ali da je zabrinut za opstanak našeg naroda zbog malog priraštaja.

"Razmislite koliko je važno da ulažemo u potomstvom. Zbog dece pravimo škole i radimo sve drugo".

Naglasio je da ćemo ako ovako nastavimo gubiti po milion stanovnika na svih 10 godina i da zato moramo da poboljšavamo uslove života građana.

Svaki čovek koji ostane ovde za nas je garancija opstanka i budućnosti. Mnogo toga moramo da uradimo u narednom periodu, novca imamo, važno je da dovedemo još jednog investitora. Verujem u rad, marljivost, to je ono što donosi rezultate." - obilazak proizvodnog pogona fabrike za izradu galanterije "Autostop" u Bojniku.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.