Revolucionarna ideja! Svi kandidati pred izbore - na poligraf! Pa, da vidimo ko laže!

Mislite da će smeti?

Revolucionarna ideja! Svi kandidati pred izbore - na poligraf! Pa, da vidimo ko laže!

Ova ideja, koju je predložila jedna Opština u Srbiji, bi zaista mogla dosta pomogne da provalimo ko laže, a ko ne? Zamislite samo da su svi političati prikačeni na poligraf tokom svojih govora i gostovanja u emisijima. Hm? Dobra ideja?
Objavljeno: 04.03.2016. 14:17h
Na dnevnom redu sednice Skupštine opštine u Gornjem Milanovcu danas je i zahtev da se iz budžetskih rezervi hitno kupi poligraf, kako bi se smanjile razne laži!

Šef odborničke grupe Demokratske stranke Srbije (DSS) Dušan Đurović predložio je da se u cilju istine i eliminisanja laganja od strane političara kupi poligraf, na koji će morati svi da dođu.

Prema njegovim rečima, to se odnosi na sve političare na lokalu, kao i na ministre i republičke funkcionere koji dolaze u rudničko-takovski kraj, kako bi "bili svesni da ovde više nema laganja". - Ovaj narod konačno treba da sazna ko govori istinu i jedini način je da se kupi poligraf koji bi se brzo isplatio, a mogli bi da ga iznajmljujemo i drugim opštinama - rekao je Đurović. 

Kako je novinarima objasnio, predlog je usledio posle poziva Socijalističke partije Srbije (SPS), svojim koalicionim partnerima u lokalnoj vlasti, Srpskoj naprednoj stranci (SNS) da zajedno idu na poligraf.

Predsednica Skupštine opštine Jadranka Dostanić (SNS), kojoj je Đurović pred početak sednice poklonio cveće, svojim koalicionim partnerima je rekla da je to "sakupljanje jeftinih političkih poena". 

Niko od odbornika na današnjoj sednici nije se javio sa drugačijim predlogom ili se izjasnio da je protiv.

(Espreso.rs / B92)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media