NEĆEMO DA TOLERIŠEMO PRIVATNE SRBE! Vučić imao jasnu poruku za srpsko stanovništvo na Kosovu
Aleksandar Vučić sastao se sa Srbima s Kosova, Foto: Printscreen

SVE JE OTKRIO

NEĆEMO DA TOLERIŠEMO PRIVATNE SRBE! Vučić imao jasnu poruku za srpsko stanovništvo na Kosovu

Predsednik Srbije sastao se sa liderima Srba sa Kosova

Objavljeno: 11:37h

Predsednik Aleksandar Vučić sastao se danas sa predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije u Beogradu, a sastanku prisustvuju i predstavnici najznačajnijih državnih institucija.

Sastanku sa predsednikom prisustvuje više od 130 predstavnika Srba sa KiM, na čelu sa predsednikom Srpske liste Goranom Rakićem, kao i direktorom Kancelarije za Kosovo i Metohiju Markom Đurićem.

Vučić sa predstavnicima Srba razgovara u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, a nakon sastanka predviđeno je obraćanje medijima.

Predsednik Srbije je u nedelju najavio da će sa Vladom Srbije u narednim danima razmotriti niz poruka koje su upućene u poslednje vreme iz evropskih i svetskih zemalja, po pitanju kosovskog probelam i evropskih integracija.

"Razgovaraćemo o platformi Srbije za budućnost. Jer, ako se dogodi da Srbija ispuni sve obaveze iz Briselskog sporazum, a Priština nijednu, a onda oni budu ti koji uvode takse od 100 odsto, pa biraju "privatne" Srbe umesto onih koji su dobili gotovo 100-odstotnu podršku srpskog naroda, onda se postavlja pitanje da li je odgovorna politika Srbije jedini mogući odgovor", rekao je Vučić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.