ŠTA VOZI SERGEJ I ČUDI LI VAS TABLICA NA NJEGOVIM KOLIMA? Podrška za to stigla iz Zagreba od dobro poznatog lika
Sergej Trifunović i Goran Bogdan, Foto: Nemanja Nikolić, Dragana Udovičić

zanimljivo

ŠTA VOZI SERGEJ I ČUDI LI VAS TABLICA NA NJEGOVIM KOLIMA? Podrška za to stigla iz Zagreba od dobro poznatog lika

Srbin i Hrvat složiše se oko nečega

Objavljeno:

Glumac Sergej Trifunović, a odnedavno i predsednik političke organizacije Pokret slobodnih građana boravio je u Hrvatskoj gde se provodio do sitnih sati sa svojim prijateljem hrvatskim glumcem Goranom Bogdanom.

Sergej se do Lijepe naše odvezao svojim automobilom izdvojene Citroenove marke Different Sprit DS koji važi za luksuznu marku francuske kompanije.

Sve to ne bi bilo čudno da se hrvatski glumac nije slikao pored registarske tablice na kojoj se može u očiti vrlo zanimljiva oznaka i to ni manje je ni više nego "# 1 od 5 miliona".

Inače, protesti u Srbiji poznatiji od nazivom Jedan od pet miliona (1 od 5 miliona ili #1od5miliona) otpočeli su u kasnu jesen 2018. godine, posle incidenta u kome je prebijen lider Levice Srbije, Borko Stefanović, a jedan od zagovornika ovog protesta je upravo i Sergej Trifinović.

Goran Bogdan je pozirao, a Sergej je fotografiju postavio na svom Instagram profilu na kom je aktivan gotovo svakodnevno.

❤️

Објава коју дели Serge Truffaud (@whistler_dick) дана

Sergejeva objava nije prošla bez komentara, a jedan od njih je glasio:

- Brate je l realno da neki Hrvat kao brine za nas Srbe tu nešto protestuju zbog nas? Nisam nikakav bot samo tražim razuman odgovor - pitao se korisnik Instagrama.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.