SVI SU OČEKIVALI DA ĆE ANA BRNABIĆ DA SE POJAVI U VLADI: Umesto nje, on je vodio sednicu (FOTO)
U Srbiji se po prvi put desilo da jedna gej premijerka dobije dete pomoću vantelesne oplodnje, Foto: Stefan Kojić

zasedanje

SVI SU OČEKIVALI DA ĆE ANA BRNABIĆ DA SE POJAVI U VLADI: Umesto nje, on je vodio sednicu (FOTO)

Svi su bilo vedri i nasmejani, a ne sumnjamo da je i jedna od tema na sastanku bio i porođaj partnerke predsednice Vlade Ane Brnabić

Objavljeno: 18:57h

Na današnjoj redovnoj sednici Vlade Republike Srbije zasedao je politički vrh, a umesto premijerke Ane Brnabić na čelu se našao ministar spoljnih poslova i prvi potpredsednik Vlade Srbije Ivica Dačić.

Svi su bilo vedri i nasmejani, a ne sumnjamo da je i jedna od tema na sastanku bio i porođaj partnerke predsednice Vlade Ane Brnabić.

Među prisutnima bilu su ministar finansija Siniša Mali, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, ministar za rad i socijalna pitanja Zoran Đorđević, ministar odbrane Aleksandar Vulin, ministar zaštite životne sredine Goran Trivan i mnogi drugi.

1 / 7 Foto: Stefan Kojić

Podsećamo, partnerka predsednice Vlade Srbije Ane Brnabić, Milica Đurđić rodila je juče u Beogradu dečaka, koji je dobio ime Igor. Kako su mediji objavili, Milica Đurđić je rodila dečaka, a porođaj je protekao u najboljem redu.

Inače , u Srbiji se po prvi put desilo da jedna gej premijerka dobije dete pomoću vantelesne oplodnje.

Milica Đurđić je doktorka koja je završila medicinu u Beogradu u roku, i to sa svim desetkama, sa premijerkom Anom Brnabić je već devet godina u vezi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.