VUČIĆ O SLUČAJU BOLESNOG DEČAKA: Ušao sam na poziv njegove majke, nisam mogao da odbijem!
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u poseti dečaku, Foto: Printscreen/ Pink TV

IZJAVA

VUČIĆ O SLUČAJU BOLESNOG DEČAKA: Ušao sam na poziv njegove majke, nisam mogao da odbijem!

U intervjuu za televiziju Prva, Vučić je rekao da je u okviru posete toj bolnici prolazio pored sobe i mahnuo "divnom dečaku Zlatanu"

Objavljeno: 12:54h

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je prilikom posete Institutu za majku i dete poštovao sve zdravstvene procedure i da je u sobu dečaka na hematološkom odeljenju ušao na poziv njegove majke, jer nije mogao da odbije taj poziv.

U intervjuu za televiziju Prva, Vučić je rekao da je u okviru posete toj bolnici prolazio pored sobe i mahnuo "divnom dečaku Zlatanu".

"U tom trenutku njegova divna majka izlazi i zamoli me da se slikam sa njenim sinom. Ona nema masku, a ja imam na sebi sve što je potrebno. A kako sam mogao da odbijem majku? Zamislite kako bi izgledale društvene mreže i šta bi mi rekli da sam rekao da neću da se slikam sa detetom", rekao je on i ocenio da bi mu rekli da je "đubre ili bezosećajni skot" ili da je to učinio zbog imena dečaka i njegove majke.

Vučić je tako odgovorio na kritike u javnosti zbog toga što je, u pratnji medija, posetio odeljenje sa teško bolesnom decom u jeku sezone gripa.

Predsednik je negirao da je javnost podeljena po tom pitanja već je rekao da napadi na njega stižu iz "jedne vrste socijalnog okruženja u kojoj se nalazi lažna elita, a u stvari društveni talog".

"Izgubili su mnoge privilegije i ne mogu da se naviku da nema para da više pljačkaju. Ja nemam pet kompanija, nemam niti jednu. Ni ja ni neko moj. A oni su na četiri kompanije uzeli 500 miliona evra", rekao je on. On je dodao da je poseta Institutu za majku i dete bila veoma potresna za njega i to ne samo zbog dece koje je video već i zbog majčinske ljubavi koju je tamo video.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.