KRLE UDARIO PO SKOTU: Razumeo bih da je Srbija stvorila Al Kaidu, ali ovako...  ZBUNJEN SAM! (FOTO)
Kajl Skot zbunio Krstića, Foto: Beta/Emil Vas, Jelena Vučetić

SUKOB MIŠLJENJA

KRLE UDARIO PO SKOTU: Razumeo bih da je Srbija stvorila Al Kaidu, ali ovako... ZBUNJEN SAM! (FOTO)

Burne reakcije na reči ambasadora SAD u Srbiji

Objavljeno:

Ambasador SAD u Srbiji Kajl Skot, smatra da je Srbija na pogrešnoj strani istorije, zbog pozicije koju Srbija zauzima po pitanju trenutne političke krize u Venecueli.

Skot je na svom zvaničnom Tviter nalogu napisao da "narod Venecuele gladuje pod nelegalnom vladavinom diktatorskog režima, te da je Srbija na pogrešnoj strani istorije".

Valja nagalsiti da je Skoto ovo napisao, iako njegova zemlja takođe podržava Gvaida. On je uz tu poruku PODELIO vest o susretu šefa srpske diplomatije Ivice Dačića i zamenika ministra spoljnih poslova Venecuele Ivana Hila, koji boravi u poseti Srbiji.

Reči američkog ambasadora u Srbiji izazavle su brojen reakcije, a među prvima njgovu objavu komentarisao je samozvani marketniški stručnjak, Nebojša Krstić.

On je na popularnoj društvenoj mreži napisao da je "totalno zbunjen".

Naime, kako je objavio, "da je Srbija bacala atomske bombe na Hirošimu i Nagaski, da je stvorila Al Kaidu, razumeo bi da je Srbija na pogrešnoj strani istorije..."

Podsetimo, i ministra odbrane Aleksandar Vulin reagova je na reči Skota.

- Kada sledeći put ambasadore Skot, poželite da delite lekcije Srbiji, setite se da Srbija sama bira prijatelje, da Srbija nije kolonija i da ste posle bombardovanja Srbije izgubili svako moralno pravo da govorite o pravu i pravdi - rekao je Vulin.

BONUS VIDEO: NIKAD OTVORENIJI INTERVJU SERGEJA TRIFUNOVIĆA: O Đilasu, Tadiću, Jeremiću, Vučiću, drogi, Partizanu, psovanju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.