ŽELJKO MITROVIĆ O JEREMIĆU I ĐILASU: Opozicioni bećarac neće MMF, aj se dogovorite da ne bude smešno ili žalosno!
Mitrović želi da ukaže da podaci koje iznose Jeremić i Đilas nisu tačni, Foto: Espreso.co.rs/printscren, RTV Pink printscreen, Vladimir Sporčić

medijski rat

ŽELJKO MITROVIĆ O JEREMIĆU I ĐILASU: Opozicioni bećarac neće MMF, aj se dogovorite da ne bude smešno ili žalosno!

Mitrović ponovo ukazuje da su izjave opozicionara netačne

Objavljeno: 13:34h

Vlasnik i direktor RTV Pink Željko Mitrović na svom Tviter nalogu ponovo je izneo svoje mišljenje o opozicionarima Draganu Đilasu i Vuku Jeremiću koji su izjavili da su potpisali Sporazum sa narodom.

Naime, Jeremić je izneo podatak da je 1500 građana potpisalo sporazum i zahvalio svima na poverenju koje su im ukazali i istako da su upravo potpisi odlika ogromne odgovornosti.

Željko Mitrović je odmah reagovao i ukazao da to što predstavnici opozicione političke koalcije Savez za Srbiju govore nije istina i ovaj put nije zaobišao ni Dragana Đilasa.

- Građjani ne treba da se ljute!Ovaj opozicioni bećarac,ne laže samo građane,oni se međusobno mnogo brutalnije varaju!Jeremićevu izjavu da je ugovor potpisalo na desetine hiljada gradjana, besčastio je Djiki Surovi,sa podatkom da je potpisalo jedva 1500 ljudi!P.S.Zato nećete MMF -stoji u Mitrovićevoj objavi.

Ovaj medijski rat naišao je na salvu uvreda od strane naroda, a na račun opozicije:

Našli su se i oni koji su se setili Mitrovćevih ranijih radova, pa ukazali na to da jer režimski čovek:

Bilo je i onih koji su svoje mišljenje izneli kratko i jasno:

Mitrović se često oglašava na Tviteru, ali i putem otvorenog pisma zna da oplete po opozicionarima. Šta je sledeće?

Podsećamo, predstavnici opozicije, odgovarajući na poziv organizatora protesta "1 od 5 miliona", usvojili su tekst Sporazuma sa narodom od sedam tačaka, kao predlog skupa mera za obezbeđivanje poštenih izbora i vraćanje demokratskih načela i vladavine prava nakon pobede nad Vučićevim režimom.

Ovim Sporazumom opozicija se obavezuje da će se zajednički boriti za slobodne medije i poštene izbore, ali i da, ukoliko se ne ispune uslovi za fer izborni proces, na izborima neće učestvovati. Takođe se obavezuje i da će se „suprotstavljati nasilju“ i zaštititi sve ugrožene građane „koji se nađu na udaru pesnice vlasti zbog drugačijeg mišljenja“.

Potpisnici Sporazuma prihvatili su i obavezu da će „obelodaniti i preispitati sve akte koji su do sada usvojeni i koje bi sadašnji nedemokratski režim usvojio, a koji ugrožavaju državne i nacionalne interese“, kao i da će napustiti rad svih skupština u kojima su ukinuta demokratska načela.

Svoj potpis na ugovor sa narodom stavili su osnivači Saveza za Srbiju (Dragan Đilas, Boško Obradović - Dveri, Zoran Lutovac - Demokratska stranka, Nebojša Zelenović - Zajedno za Srbiju, Milan Stamatović - Zdrava Srbija, Borko Stefanović - Levica Srbije, Vuk Jeremić - Narodna stranka, Slaviša Ristić - Narodni pokret Srba sa Kosova i Metohije „Otadžbina“, Janko Veselinović - Pokret za preokret, Željko Veselinović - USS Sloga), Jovan Jovanović – Građanska platforma, Zoran Živković – Nova stranka, Sergej Trifunović – Pokret slobodnih građana, Boris Tadić - Socijaldemokratska stranka, Tatjana Macura – Stranka moderne Srbije, samostalne poslanice Ana Stevanović i Marinika Tepić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.