ĐUKA ĐILASA UPOREDIO S MENGELEOM: Srbija u svojoj istoriji nije imala goreg diktatora u medijima od njega
Naime, Đukanović je u objavi koju je napisao rekao da "Srbija u svojoj istoriji nije imala goreg diktatora u medijima od njega" , jasno aludirajući i pominjući Đilasovo ime!, Foto: Nebojša Mandić, Beta / Jovan Marković

PALA PROZIVKA

ĐUKA ĐILASA UPOREDIO S MENGELEOM: Srbija u svojoj istoriji nije imala goreg diktatora u medijima od njega

Leti perje!

Objavljeno:

Narodni poslanik Vladimir Đukanović juče je na tviteru isprozivao jednog od lidera opozocije Dragana Đilasa i otvoreno ga nazvao Mengeleom!

Naime, Đukanović je u objavi koju je napisao rekao da "Srbija u svojoj istoriji nije imala goreg diktatora u medijima od njega" , jasno aludirajući i pominjući Đilasovo ime!

"Kada Dragan Djilas govori o neophodnosti slobode medija to mu dodje kao da Mengele govori o pravima pacijenata. Srbija u svojoj istoriji nije imala goreg diktatora u medijima od njega. Sa pozicije vlasti preko svoje privatne firme držao je reklamni prostor u svim medijima" , napisao je on.

Njegova reakcija stigla je kao odgovor na Đilasovu otvorenu podršku i zalaganje za proteste "1 od 5 miliona" , ali i na Sporazum sa narodom koji je opozicija potpisala sa građanima.

BONUS VIDEO:

Sale Talas X Tatijana Živković - A sada idem!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.