ČUČKOVIĆ SAKUPLJA ZNAKOVE PO OBRENOVCU! Jedni ga hvale, drugi kude: Političar vežba hod po žici za cirkuski nastup
Miroslav Čučković skuplja saobraćajne znakove po Obrenovcu, Foto: Printscreen / Twitter / Miroslav Čučković

dobar potez ili...

ČUČKOVIĆ SAKUPLJA ZNAKOVE PO OBRENOVCU! Jedni ga hvale, drugi kude: Političar vežba hod po žici za cirkuski nastup

Prvi čovek Obrenovca zbog skupljanja saobraćajnih znakova postao glavna tema na društevnim mrežama

Objavljeno:

Predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković, veoma je aktivan na društvenim mrežama, gde često deli objave o tome šta je učinio za ovu opštinu i njene građane.

Čučković je sada počeo sa sakupljanjem saobraćajnih znakova koji su oboreni. On je na svom zvaničnom Tviter nalogu objavio video snimak na kom se vidi kako u automobil ubacuje saobraćajne znakove, koji su oboreni.

Uz video snimak je napisao da moli sve građane da mu se jave ukoliko bilo gde primet oboren znak, jer je, kako je naveo, važno da bude sačuven, pre svega zbog bezbednosti u saobraćaju, prvenstveno u blizini škole.

Pogledajte video:

Nakon Čulkovićeve lične inicijative, baza preduzeća za puteve, preuzela je brigu o oborenim znakovim i u najkraćem roku dejstvuje, naveo je on.

Po svemu sudeći, građani su se odazvali na poziv predsednika opštine, te mu pomogli da "locira" sve oborene saobraćajne znakove.

Iako je ovaj potez Miroslava Čučkovića naišao na pozitivne reakcije građana Obrenovca, na društvenim mrežama bilo je onih koji su se pomenutoj akciji podsmevali.

Tako je Čučkovićeva objava podeljena nekoliko puta, uz komentare poput: "miroslav skuplja rasute saobraćajne znakove je skroz ok motiv za goblen"; "miroslav vežba hod po žici za cirkuski nastup je isto skroz ok motiv za goblen", "džeki čen propo", "koga bre on zajebava, gradonačelnik koji skuplja znakove. To je obična propaganda i jajarenje"...

Drugi su se u komentarima zapitali da li Čučković sme da vozi automobil iz čijeg gepeka viri saobraćajni znak i koliko je to bezbedno?

Drugi su se u komentarima zapitali da li Čučković sme da vozi automobil iz čijeg gepeka viri saobraćajni znak i da li je to bezbedno u saobraćaju?

PojediniTviteraši traže od policije da reaguje, zbog vožnje sa otvorenim gepekom.

Šta vi kažete? Da li se Čučković na ovaj način samopromiviše ili je zaista preuzeo inicijativu zarad bezbednosti građana Obrenovca? Pišite nam u komentarima.

BONUS VIDEO: NIKAD OTVORENIJI INTERVJU SERGEJA TRIFUNOVIĆA: O Đilasu, Tadiću, Jeremiću, Vučiću, drogi, Partizanu, psovanju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.