AKO MI SE NEŠTO DESI, VI ĆETE BITI KRIVI, VI ĆETE BITI UBICE! Opet napadaju Milenu Ivanović, ona ŽESTOKO uzvraća!
Milena Ivanović, Foto: Filip Plavčić

NEĆE DA ĆUTI

AKO MI SE NEŠTO DESI, VI ĆETE BITI KRIVI, VI ĆETE BITI UBICE! Opet napadaju Milenu Ivanović, ona ŽESTOKO uzvraća!

Napadi na udovicu Olivera Ivanovića putem društevnih mreža sve su učestaliji

Objavljeno:

Napada na suprugu ubijenog lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, Milenu Popović Ivanović, ponavljaju se svakodneno.

Naime, udovica pokojnog Olivera Ivanvića često je na meti kritika zbog fotografija koje objavljuje na društvenim mrežama. Mnogi su mišljenja da je izdala ubijenog supruga, te da je sarađivala sa onima koji su ga likvidirali i tako doprinela oduzimnaju njegovog života.

Na društvenoj mreži Tviter, korisnici preuzimaju fotografije sa njenih profila i dele ih uz pogrdne komentare, ali Ivanovićeva ne ostaje dužna.

Ona je na svom Tviter nalogu objavila tvitove svih onih koji su je prozvali zbog fotografije sa Kopaonika i napisala:

"Nastavlja se. Kradu fotografije, iznose neistine, vređaju, targetiraju svakodnevno... Ako mi se nešto dogodi vi ćete biti krivi, vi ćete biti ubice !!!"

Ivanović je zamrila onima koji je nazivaju "crnom udovicom", kao i onima koji je optužuju da je radila za tim koji je špijunirao Olivera. Takođe, Mileni se zamera i to što se nakon smrti Ivanovića, zaposlila se u Vladi Srbije, tačnije u kabinetu premijerke Ane Brnabić, u timu koji se bavi kulturom i kreativnim industrijama

Ranije su napade na Milenu Ivanović osudili i direktor kancelarije za Kosovo i Mretohiju, Marko Đurić, potpredsednica Vlade Srbije i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Zorana Mihajlović, kao i ministar odbrane Aleksandar Vulin.

Podsetimo, lider Građanske inicijative SDP Oliver Ivanović, ubijen je 16. januara prošle godine ispred prostorija svoje stranke u Kosovskoj Mitrovici, kada je na njega pucano iz automobila u pokretu.

Iako je prošlo nešto više od godinu dana od ubistva, za počiniocem se i dalje traga.

BONUS VIDEO: Milena Ivanović otkriva najnovije detalje ubistva Olivera Ivanovića

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.