RAMUŠE, DA LI SI TI NORMALAN? Kroz PLATFORMU ZA DIJALOG zvanično zatražio PENZIJU od Srbije!
Ramuš Haradinaj ne zna za granice..., Foto: Beta / Armenija Zajmi Bešević

OTKRIVAMO!

RAMUŠE, DA LI SI TI NORMALAN? Kroz PLATFORMU ZA DIJALOG zvanično zatražio PENZIJU od Srbije!

Ovo je zaista skandal...

Objavljeno: 13:31h
Darko Zlojutro

Premijer takozvane Republike Kosovo Ramuš Haradinaj zahteva od Srbije da mu isplati penziju. Ne, ovo nije vic ovo stoji u zvaničnoj Platformi Prištine za dijalog sa Beogradom!

Taman kada smo mislili da je vrhunac bezobrazluka dosegnut traženjem ratne odštete, Albanci iz Prištine otišli su korak dalje i traže vraćanje penzija.

"Mehanizam kompenzacije za žrtve rata: Mora postojati jedinstven mehanizam kroz koji (I) osobe koje su žrtve kršenja ljudskih prava koja su se desila za vreme rata mogu dobiti kompenzaciju za nanesenu materijalnu i nematerijalnu štetu koja se može pripisati ovim kršenjima za vreme rata; (II) osobe mogu tražiti vraćanje materijalnih dobara, ušteđevina i penzija koje nisu mogli da primaju za vreme rata", navodi se u Platformi Prištine.

Prema njihovoj računici, Beograd im je za prethodni period dužan neverovatne dve milijarde evra, ili 43.000 evra po penzioneru, pa bi to moralo da im se isplati što pre.

Među korisnicima srpske penzije trebalo bi da se nađu i Ramuš Haradinaj i njegova braća, jer je njegov otac Hilmi Haradinaj nedavno preminuo.

Ne treba zaboraviti ni na sve ostale nekadašnje komandante OVK, kao što su Hašim Tači, Kadri Veselji i drugi, kojima očigledno ne bi smetalo da budu na spisku građana Republike Srbije kada se dele penzije, ali kada se uzme u obzir da su u prethodnom periodu legalizovali krađu srpske imovine na KiM, kako privatne, tako i državne, teško da bi bili "gadljivi" na pare.

Pogledajte i sami:

foto: Prentscren

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.