DA NIJE VUČIĆA, SERGEJ BI OSTAO SAMO IRITANTAN I POLITIČKI NEPISMEN LIK! Poznati reditelj oštro isprozivao glumca
Još jedna prozivka u nizu!, Foto: Damir Dervišagić, Stefan Kojić

KRITIKE SE NASTAVLJAJU

DA NIJE VUČIĆA, SERGEJ BI OSTAO SAMO IRITANTAN I POLITIČKI NEPISMEN LIK! Poznati reditelj oštro isprozivao glumca

Sergeja je nazvao "merom našeg poraza"

Objavljeno: 15:50h

Od kada je pre par nedelja preuzeo ulogu predsednika Pokreta slobodnih građana, Sergej Trifunović se sada više nego ikad nalazi pod lupom javnosti u političkoj sferi.

Publika je za sada oštro podeljena, jer ravnodušnih izgleda da nema - Sergeja ili vole ili ne mogu da ga podnesu. A dosta kolega političara, sudeći po njihovim izjavama, spadaju u drugu grupu.

Setimo se, na primer, teških reči Vojislava Šešelja, lidera Radikala koji je na temu Sergejeve pozicije u Pokretu slobodnih građana, prokomentarisao sledeće:

- Mislim da je to jedna budaletina koja će samo sprdnju uneti na političku scenu. Kao da te sprdnje do sada nije bilo -

Glumac je "zaradio" prozivke mnogih i van politike, poput Nebojše Krstića i Biljane Srbljanović.

Čak i oni koji se sa poznatim glumcem privatno druže, poput voditelja Ivana Ivanovića, kažu da je potez ulaska u politiku bio nepotreban i nepromišljen.

- Možda nije razmislio o tome koliko radne discipline treba da bi se čovek ozbiljno i na visokom nivou bavio politikom. Bojim se da će biti pred velikim iskušenjem kada dođe leto i vreme za odlazak na more - rekao je Ivanović u intervjuu za list Danas.

A slična mišljenja se, sudeći po jednom današnjem tvitu, šire po društvenim mrežama.

Reditelj filma i mjuzikla "Pored mene", i očekivanog nastavka "Pored nas" Stevan Filipović danas je na svom Tviter nalogu izneo oštro mišljenje o uticaju Sergeja Trifunovića na društvo, nazvavši ga "merom našeg poraza".

Dodao je još i sledeće:

- Da nije Vučića, on bi ostao samo (ekstremno iritantni, infantilni, egotripozni i politički nepismeni) gradski lik. Ovako - mesija -

Inače, Filipović na društvenim mrežama nije preterano politički nastrojen, mada povremeno objavi tvit na temu protesta i aktuelnih dešavanja. Sergeja Trifunovića i njegovu politiku do sada nije komentarisao.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.