LAŽNA ZORANA MIHAJLOVIĆ TRAŽILA LJUDIMA 3.000 EVRA ZA POSAO! Srpska ministarka nova žrtva MANIJAKA NA FEJSBUKU!
Zorana Mihajlović žrtva Fejsbuk prevare, Foto: Stefan Kojić, Profimedia, Ilustracija

OTKRIVAMO!

LAŽNA ZORANA MIHAJLOVIĆ TRAŽILA LJUDIMA 3.000 EVRA ZA POSAO! Srpska ministarka nova žrtva MANIJAKA NA FEJSBUKU!

Potpredsednica vlade suočila se sa ozbiljnim problemom...

Objavljeno:

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka saobraćaja i građevine Zorana Mihajlović doživela je veliku neprijatnost i postala žrtva internet prevare i lažnih profila.

Kako saznaje Espreso jedna žena, napravila je lažni profil Zorane Mihajlović na jednoj društvenoj mreži i tamo komunicirala sa ljudima sve vreme predstavljajući se da je ministarka.

- Vrhunac svega bio je kada je sa lažnog profila jednoj osobi zatražena pozamašna suma novca, najverovatnije 3.000 evra kako bi joj lažna ministarka sredila zaposlenje - otkriva naš izvor.

Ova prevara se otkrila tek pošto je ministarka prijavila da neko na društvenim mrežama otvara lažne profile na društvenim mrežama.

- Sve je prijavljeno policiji i ona je brzo otkrila jednu osobu koja je stajala iza jednog lažnog profila, ali ima ih više - otkriva naš izvor.

Sama ministarka Mihajlović za Espreso je, ranije naglasila da nema nikakav profil na društvenim mrežama i pozvala građane da prijavljuju lažne profile sa njenim imenom.

Stvar se dodatno zakuvala juče kada se na Fejsbuku pojavio još jedan lažni profil potpredsednice vlade i ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Zorane Mihajlović.

"To je prijavljeno Posebnom tužilaštvu za visokotehnološki kriminal", upozorio je Kabinet potpredsednice vlade.

Kako se navodi, to upozorenje je objavljeno radi sprečavanja mogućih zloupotreba i pokušaja obmanjivanja javnosti.

foto: Stefan Kojić

Odmah po otkrivanju, lažni profil potpredsednice vlade, peti do sada, prijavljen je Posebnom tužilaštvu za visokotehnološki kriminal, kome je Kabinet potpredsednice dostavio sve informacije kojima raspolaže u vezi s ovim slučajem. Potpredsednica vade od stupanja na dužnost u Vladi Srbije ima istu zvaničnu stranicu na Fejsbuku, na kojoj se nalaze zvanične informacije o njenom radu i njeni stavovi, podseća se u saopštenju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.