ILIĆ I MITROVIĆ OPAKO ZARATILI! Velja: Jurio si me kad sam ti trebao! Željko: Vucibatino, nisi se treznio tri dana!
U verblani sukob putem Tvitera ušli su vlasnik televizije Pink Željko Mitrović i predsednik Nove Srbije Velimir Ilić, Foto: Zorana Jevtić, Stefan Jokić

opšti haos

ILIĆ I MITROVIĆ OPAKO ZARATILI! Velja: Jurio si me kad sam ti trebao! Željko: Vucibatino, nisi se treznio tri dana!

Obojica su izrekli teške optužbe

Objavljeno:

Društvene mreže postalo su glavno oruđe za obračunavanje s neistomišljenicima. Koriste ga podjednako i oni iz opozicije, ali i oni koji podržavaju vlast.

Sada su u verblani sukob putem Tvitera ušli vlasnik televizije Pink Željko Mitrović i predsednik Nove Srbije Velimir Ilić. Pale su teške reči, oštre optužbe i prozivke, a od pogrdnih komentara nisu se suzdržavali ni jedan ni drugi.

Sve je krenulo s Mitrovićevim tvitom:

Velimir Ilić nije ostao dužan, te je ubrzo odgovorio.

Mitrović se nije zaustavio, pa je uskoro usledio novi tvit. Nazvao je Ilića seljačkom vucibatinom, a zatim napisao da bi trbalo da je u zatvoru zbog ubistva premijera Srbije Zorana Đinđića.

Lider Nove Srbije na ove reči nije ostao nem, te je Mitroviću poručio da će optužbe koje mu je uputio morati da dokaže na sudu.

U komentarima su korisnici Tvitera upitali Ilića kakav je njegova umešanost u ubistvo Zorana Đinđića, na šta je on odgvorio:

"Zoran i ja se nismo slagali oko politike koju je vodio. Privatno, bili smo jako dobri i bliski prijatelji. Oni koji me povezuju sa njegovim ubistvom, moraće da dokažu na sudu."

Nastaviće se...

BONUS VIDEO: ESPRESO INTERVJU: Damir Okanović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.