ISPALIO SE ŽESTOKO: Člana Predsedništva Saveza za Srbiju ismevaju na Tviteru zbog ove stvari!
Odmah nakon te objave, tviteraši su brzo krenuli da ga ismejavaju i preispituju njegovo opšte obrazovanje, a većina je dovela u pitanje i njegov doktorat, Foto: Printscreen / Youtube

JOJ BLAMA

ISPALIO SE ŽESTOKO: Člana Predsedništva Saveza za Srbiju ismevaju na Tviteru zbog ove stvari!

Odmah nakon te objave, tviteraši su brzo krenuli da ga ismejavaju i preispituju njegovo opšte obrazovanje, a većina je dovela u pitanje i njegov doktorat

Objavljeno:

Predsednik Pokreta za Preokret i član predsedništva Saveza za Srbiju, Janko Veselinović postao je predmet ismejavanja na društvenim mrežama nakon što je objavio Tvit u kome je pogrešno napisao ime poznatog, davno preminulog, predsednika Rumunije!

Naime, Janko Veselinović izneo je svoje nezadovoljstvo zbog, kako tvrdi, podrške Zapada predsedniku Vučiću i takve metode nazvao je metodama "Čauševskog" - napravivši tako grešku u pisanju imena "Nikolaje Čaušesku".

"Svako sa Zapada ko razgovara i podržava čoveka koji svoje građane drži u radnom logoru dok im on priča o "svetloj budućnosti" je njegov saučesnik. Da li su metode Čauševskog, Pinočea evropske vrednosti???" - napisao je on.

Odmah nakon te objave, tviteraši su brzo krenuli da ga ismejavaju i preispituju njegovo opšte obrazovanje, a većina je dovela u pitanje i njegov doktorat.

"Da sve bude gore i on je nekakav doktor nauka", "E, Janko,Janko,sunce moje jarko,zašto tako,pišeš,Janko....naopako!!??" , glasili su neki od komentara.

BONUS VIDEO:

ZVEZDA I PARTIZAN ODAVNO NISU BILI OVAKO ZJEDNAČENI. Zašto je Kup Radivoja Koraća važniji nego što mislimo? (KURIR SPORT)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.