SPC MOLI DA SE DIKU MARTIJU DODELI ORDEN: On je zadužio srpski narod!
Dragana Trifković je takođe kazala da je Srpski pokret Dveri planirao da molbu uputi i Kancelariji za ordenje..., Foto: Info služba Dveri

DVERI TRAŽE ORDEN

SPC MOLI DA SE DIKU MARTIJU DODELI ORDEN: On je zadužio srpski narod!

Trifković je naglasila da će Marti zbog svojih dela ostati upamćen u istoriji kao i Arčibald Rajs koji je predstavio svetu izveštaje o austrougarskim zločinima u Prvom svetskom ratu

Objavljeno:

Na vanrednoj konferenciji za medije, član Predsedništva Srpskog pokreta Dveri Dragana Trifković govorila je o molbi Srpskoj pravoslavnoj crkvi da se Diku Martiju dodeli orden Svetog Save prvog reda za njegov istraživački rad povodom zločina nad Srbima na Kosovu i Metohiji.

Dik Marti je zadužio srpski narod razotkrivanjem monstruoznih zločina nad Srbima u izveštaju koji je podneo Savetu Evrope. Organizovana trgovina ljudskim organima na Kosovu i Metohiji, odnosno Albaniji, bi bila zataškana da ovaj hrabri čovek nije vredno radio na prikupljanju dokaza i razotkrivanju istine.“ – istakla je ona.

Trifković je naglasila da će Marti zbog toga ostati upamćen u istoriji kao i Arčibald Rajs koji je predstavio svetu izveštaje o austrougarskim zločinima u Prvom svetskom ratu.

Dragana Trifković je takođe kazala da je Srpski pokret Dveri planirao da molbu uputi i Kancelariji za ordenje, ali s obzirom da predsednik Srbije, koji je zadužen za dodelu ordenja, sarađuje sa ratnim zločincima Hašimom Tačijem i Ramušem Haradinajem, koji su označeni kao glavni organizatori trgovine ljudskim organima na Kosmetu i ratne zločine nad Srbima, kao i da je s njim u koaliciji, bilo bi nezamislivo da dodeli orden onome ko je te zločine predstavio Savetu Evrope i međunarodnoj zajednici.

BONUS VIDEO:

ČETNIČKOG MLADOG KAPETANA UBI BANDA PARTIZANA! Šešelj i sveštenik pevaju pesmu DRAŽINA DVA MOMKA, sve gori u Zemunu!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.