ČETNIČKOG MLADOG KAPETANA UBI BANDA PARTIZANA! Šešelj i sveštenik pevaju pesmu DRAŽINA DVA MOMKA, sve gori u Zemunu
Slavlje u centrali SRS u Zemunu, Foto: Stefan Kojić

EKSKLUZIVNI VIDEO!

ČETNIČKOG MLADOG KAPETANA UBI BANDA PARTIZANA! Šešelj i sveštenik pevaju pesmu DRAŽINA DVA MOMKA, sve gori u Zemunu

Lider radikala zapevao je četničke pesme sa sveštenikom SPC

Objavljeno:
Darko Zlojutro

Srpska radikalna stranka obeležila je svoju slavu, Sveta Tri Jerarha, a glavna zvezda pored Vojislava Šešelja bio je i lokalni sveštenik koji je kao gost bio na proslavi slave.

Nakon što su osveštali slavski kolač, sveštenik i Vojislav Šešelj zapevali su i staru četničku pesmu "Dva Dražina momka", što je naišlo na oduševljenje svih u centrali SRS.

Kada je sveštenik uzeo mikrofon od istaknute umetnice Aleksandre Padrov, dugogodišnje solistkinje Radio-Televizije Vojvodine i profesora solo pevanja u Muzičkoj školi "Petar Krančević", a koja je poznata po tome što je prodala kuću lideru radikala u Hrtkovcima nastao je pravi haos.

On je krenuo da peva staru četničku pesmu "Dva dražina momka", a zdušno mu se pridružio i lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, zatim i ostali.

Orile su se reči centralom radikala u Zemunu, ali i šire, jer je ozvučenje bilo jako pa se pesma mogla čuti i u samom centru Zemuna.

„Nad Kraljevom živa vatra seva, da vidimo kog četnika nema. Nema Sime, nema ni Deroka, to su Draži dva najbolja momka. Našeg Simu ubili su Nemci, presekli ga mitraljeski meci. A Deroka mladog kapetana, mučki ubi četa partizana. Tad u jutro, oko sedam sati, našeg Sime zakukala mati. Tako Simo, tako mili sine, tako Srbin za slobodu gine!“

Vojislav Šešelj, četnički vojvoda i ovde je imao amandman pa je umesto četa partizana pevao: "Banda partizana".

1 / 4 Foto: Stefan Kojić

Pogledajte kako je Vojislav Šešelj pevao sa sveštenikom SPC:

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.