TEK ĆEMO SE BAVITI SPISKOM PROFESORA KOJI SU PODRŽALI PROTESTE! Martinović odgovorio Jerkov, DA LI JE OVO PRETNJA?
Zaratili: Martinović i Jerkov, Foto: Ilustracija/Espreso.co.rs

SKUPŠTINSKI FAJT

TEK ĆEMO SE BAVITI SPISKOM PROFESORA KOJI SU PODRŽALI PROTESTE! Martinović odgovorio Jerkov, DA LI JE OVO PRETNJA?

Ja sam pogledao spisak i pronašao sam najmanje 35 imena profesora Univerziteta, asistenata, naučnih radnika koja se ponavljaju

Objavljeno:

Narodna poslanica u Skupštini Srbije Aleksandra Jerkov okačila je na vrata odborske sale, peticiju univerzitetskih profesora i saradnika koji su podržali proteste opozicije.

Na njen potez reagovao je šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke u Skupštini Srbije Aleksandar Martinović rekavši, kako su ga citirali razni tviteraši: "Tek ćemo se baviti spiskom profesora univerziteta koji su podržali proteste."

Međutim, prema navodima N1, Martinović se osvrnuo na peticiju koju je poslanica Demokratske stranke, Aleksandra Jerkov dala ministru prosvete Mladenu Šarčeviću sledećim rečima:

- Ja sam pogledao spisak i pronašao sam najmanje 35 imena profesora Univerziteta, asistenata, naučnih radnika koja se ponavljaju. I to, kažem, najmanje. Malo ćemo se detaljnije baviti tim spiskom, nisam stigao jer je počela sednica. Ali sve i da se jedno ime ponovi – mi ih poštujemo, ali spisak koji je okacila Aleksandra Jerkov je falsifikovan - kazao je Martinović.

BONUS VIDEO:

AUTO ŠKOLA U BOSNI- ŽENA UČI DA VOZI A PRATE JE I KOMENTRIŠU DVOJICA BOSANACA! Spremite se za smeh do suza. (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.