DIVLJAŠTVO U HRVATSKOJ! AUTOMOBILI S BG TABLICAMA ZAVRŠILI U MORU: Šapić oštro KRTITIKOVAO Hrvate i izazvao LAVINU
Jezive scene u Splitu, Foto: Printscreen/Twitter/JuricNovaTV

HRVATSKO GOSTOPRIMSTVO

DIVLJAŠTVO U HRVATSKOJ! AUTOMOBILI S BG TABLICAMA ZAVRŠILI U MORU: Šapić oštro KRTITIKOVAO Hrvate i izazvao LAVINU

Jezive fotografije automobila koji su završili u moru

Objavljeno:

Još uvek se ne stišava bura oko napada huligana u Hrvatskoj na Srbe, tačnije na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu, a hrvatsko "gostoprimstvo" glavna je tema na društvenim mrežama.

Lider SPAS i predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić digao je glast protiv napada na nekadašnje njegove kolege - vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu.

On je na svom Tviteru napisao:

"Sad ipak treba malo smiriti tenziju nakon sramnog napada na vaterpoliste u Splitu. Budala je svuda uvek bilo i biće. Vidim da su uglavnom napad i u Hrvatskoj svi osudili. A ovi što palicom idu na goloruke, što ne skočiše i u more kad su takvi šmekeri. Tamo štangla ne pomaže."

Ove reči podigle su pravu lavinu na Tviteru, a jedna od odgovora podsetio nas je da ovo nije prvi napad na Srbe u Splitu i da je bilo još ekstremnijih primera.

Tako je jedan od korisnika ove društvene mreže napisao Šapiću sledeće:

"Split večito otvoren i gostoljubiv. Velike demonstracije 1969. pre 50 godina Posle utakmice HAJDUK - OFK BEOGRAD koja je bila registrovana sa 0:3. Na Rivi su u moru završili automobili sa BG-tablica", napisao je uz postavljene fotografije automobila sa beogradskim tablicama u moru!

Pogledajte i sami kako je to bilo:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.