NIJE PROBLEM STRANKA, PROBLEM STE VI JER UMESTO GLAVE IMATE ZRNO GRAŠKA: Najiskrenije pismo botovima ikad!
Naime, Ivana Subotić tvrdi da je ona "seljačko dete" ali da je uvek "mislila svojom glavom" a kako je objasnila, "sramota živi doveka", Foto: Printscreen / Facebook

ČAČANKA OTVORILA DUŠU

NIJE PROBLEM STRANKA, PROBLEM STE VI JER UMESTO GLAVE IMATE ZRNO GRAŠKA: Najiskrenije pismo botovima ikad!

Ivana Subotić tvrdi da je ona "seljačko dete" ali da je uvek "mislila svojom glavom" a kako je objasnila, "sramota živi doveka"

Objavljeno:

Jedna sugrađanka Čačka oglasila se na društvenoj mreži fejsbuk i oplela po članovima vladajuće stranke u velikoj objavi koju je podelila na ovoj društvenoj mreži.

Naime, Ivana Subotić tvrdi da je ona "seljačko dete" ali da je uvek "mislila svojom glavom" a kako je objasnila, "sramota živi doveka".

Prenosimo vam njenu objavu u celosti.

"Citam spisak botova SNS-a iz Cacka. Nasla sam neke svoje fb “prijatelje” tu. Necu jos da vas obrisem, volela bih da procitate: Iza mene najverovatnije nece ostati nista. Ja sam jedno seljacko dete, i necu stici dalje od onih koji su me stvorili. Ali, uvek sam mislila svojom glavom. Istorija ce takve preskociti da upamti, ali vas nece. Sramota zivi doveka, zapmtite. Znam da se i vi brinete o tome sta ce buducnost doneti i borite za svaki dinar. Za sebe, svoju decu. Bas kao i ja. Razlika je u tome sto meni nikad ne bi palo na pamet da budem necija statistika, spijun, topovsko meso. Moji su gologrudi jurisali na bajonete. Ginuli gladni. Ali, mislili su SVOJOM GLAVOM. TO sto vi nosite na ramenima jeftinije je od zrna graska.

U tome je razlika. Sad nastavite da me spijunirate, da prepricavate po kafanama i brlozima sta je ko rekao, ko je ko i zasto je to tako. Zivite svoje jadne zivote misleci da ne radite nista lose. Srecno vam bilo. I da se razumemo - NIJE PROBLEM STRANKA KOJOJ PRIPADATE, PROBLEM STE VI, JER STE NELJUDI."

BONUS VIDEO:

DELIJE IZNENADILE FUDBALERE ZVEZDE: Pogledajte kakav su doček priredili navijači crveno-belima po povratku iz Turske!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.