VEŠALA I U KRAGUJEVCU: Priveden Kragujevčanin koji je na protestu nosio maketu vešala s natpisom "Smrt fašizmu
U Kragujevcu su privedena lica koja su na večerašnjem protestu nosila maketu vešala na kojima je pisalo – Smrt fašizmu, saznaje nezvanično Glas Šumadije, Foto: Beta

ODMAH UHAPŠEN

VEŠALA I U KRAGUJEVCU: Priveden Kragujevčanin koji je na protestu nosio maketu vešala s natpisom "Smrt fašizmu

U Kragujevcu su privedena lica koja su na večerašnjem protestu nosila maketu vešala na kojima je pisalo – Smrt fašizmu, saznaje nezvanično Glas Šumadije

Objavljeno: 09:42h

Kragujevačka policija privela je građanina koji je sinoć na protestu u tom gradu nosio improvizovana vešala sa obešenom lutkom na kojoj je pisalo "Ja penzioner", preneo je N1.

Kako navodi N1, pozivajući se na portal Glas Šumadije, priveden je 66-godišnji Kragujevčanin Slobodan S, poznat kao građanski aktivista i učesnik protesta protiv režima Slobodana Miloševića.

Prema nezvaničnim informacijama koje su dostavili članovi porodice Slobodana S, on je nakon privođenja bio na lekarskom pregledu jer boluje od hipertenzije, a nije mu bilo dozvoljeno da telefonira.

Fotografija sa protesta!
Fotografija sa protesta!foto: Printscreen / Kurir

Slobodan S. je na protestu u Kragujevcu nosio improvizovana vešala sa natpisom "Opljačkani penzioner. Vučiću, vrći pare il' se besi. Smrt fašizmu". Na osobi koja je na vešalima pisalo je "Ja penzioner" dok je na drugom transparentu pisalo "Miševi, napustite brod pre pacova, sledi deratizacija jakim lustrolom".

Podsetimo, maloletnik koji je priveden zbog toga što je na protestu prošle subote u Beogradu nosio maketu vešala, u petak je pušten na slobodu.

BONUS VIDEO:

DELIJE IZNENADILE FUDBALERE ZVEZDE: Pogledajte kakav su doček priredili navijači crveno-belima po povratku iz Turske!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.