VUČIĆ POSETIO FABRIKU U VRANJU: Jako sam srećan i ponosan kada vidim kako radite, a imaćete i veće plate!
"Vučiću Srbine, Jumko je uz tebe", Foto: Tanjug/Zoran Žestić

KAMPANJA BUDUĆNOST SRBIJE

VUČIĆ POSETIO FABRIKU U VRANJU: Jako sam srećan i ponosan kada vidim kako radite, a imaćete i veće plate!

Dodao je i da će se raditi na tome da se stvore uslovi da fabrika radi u tri smene, kako bi bilo mesta za više radnika i kako bi proizvodnja bila veća

Objavljeno:

Posetu Pčinjskom okrugu predsednik Aleksandar Vučić završava večeras obilaskom fabrike "Jumko" u Vranju. U dvorištu te fabrike dočekao ga je veliki broj građana koji nose zastave fabirke i transparente na kojima piše "Hvala predsedniče", "Aco Srbine", "Aleksandar Vučić - budućnost Srbije".

Vučić je obišao pogon i porazgovarao sa radnicima, koji su mu skandirali "Vučiću Srbine, Jumko je uz tebe".

On im je poručio da je ponosan na sve što je urađeno i da je uveren da će Jumko imati bolju budućnost i da će se raditi na tome da se stvore uslovi da fabrika radi u tri smene, kako bi bilo mesta za više radnika i kako bi proizvodnja bila veća.

"Hvala vam na veličanstvenom dočeku", rekao im je Vučić.

"Srećan sam zbog vas i ponosan na vas. Obećavam, da ćete od države imati još više pomoći, a vi gledaje da imate ugovore i sa drugima, jer to pokazuje vaš kvalitet", rekao je Vučić.

Vučića su zaustavile i radnice firme kojima je posvetio posebnu pažnju.

"Kada sam bio 2014. godine sve je zjapilo prazno i pusto... a danas sam toliko srećan i ponosan kada vas vidim da radite", rekao je Vučić i dodao da je direktor fabrike obećao povećanje plata od 20 odsto.

"Dogovor je 20 odsto veće plate", rekao je on.

Dodao je da bi želeo da bude što više posla, kako bi i plate bile što veće.

foto: Tanjug/Zoran Žestić

"Jumco" AD Vranje nalazi se u procesu reafirmacije i pozicioniranja kao vodeća kompanija tekstilne industrije Srbije.

Vučić je odgovarajući albanskim medijima rekao da Srbi i Albanci moraju da žive u miru u Bujanovcu. On je dodao da je razgovarao sa ljudima o tome kako da se podigne proizvodnja i smanji siromaštvo.

foto: Tanjug/Zoran Žestić

"Veoma sam zadovoljan što sam mogao da čujem i dobre i loše stvari u Pčinjskom okrugu. Ovde u "Jumku" je bilo predivno i verujem da niko nije tako nešto doživeo. Bio sam 2014., bila je prazna hala... radnici su mi govorili da im damo posao i da mogu da rade... sve se urušavalo. A danas možete da vidite punu fabriku i zadovoljne radnike", rekao je Vučić.

Vučić je rekao da je pomalo umoran ali da ga susreti sa narodom bodre da nastavi.

"Lagao bih kada bih rekao da nisam. Mislio sam kada sam dolazio u ovu fabriku da ću samo da razgovaram sa direktorom, a onda me sačeka 1.000 ljudi. Dočekao me i najpoznatiji gajdaš sa juga Srbije", rekao je Vučić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.