ZUKORLIĆU JE ONA DRUGA ŽENA, A RODILA MU JE ČETVORO DECE: Elma zna šta bi muftiji rekla kad bi hteo I TREĆI BRAK
Elma Elfić Zukorlić i Muamer Zukorlić, Foto: Filip Plavčić

INTERVJU

ZUKORLIĆU JE ONA DRUGA ŽENA, A RODILA MU JE ČETVORO DECE: Elma zna šta bi muftiji rekla kad bi hteo I TREĆI BRAK

Atrakcija su samo ljubav i poštovanje koje neguju i održavaju istim intenzitetom punih 14 godina

Objavljeno: 15:40h

Druga supruga muftije Muamera Zukorlića Elma Elfić i intervjuu za Bazar odgovarala je na razna pitanja u vezi sa modom i brakom, ali i vakuf univerzitetom koji vodi u Srbiji.

Elma Elfić sa Zukorlićem sa kojim je u legitimnom braku ima četvoro dece, a evo šta kaže kako je njihov brak zasnovan.

Naš brak je zasnovan na versko-šerijatskim principima i kao takav privlačio je veliku pažnju. Danas, kao roditelji četvoro dece, vodimo sasvim normalan porodični život, posvećeni deci i poslovima kojima se bavimo. Deca nam daju posebnu dinamiku i pružaju veliku radost. Posebno osveženje nam je najmlađi sin. U tom smislu, atrakcija su samo ljubav i poštovanje koje smo uspeli da negujemo i održavamo istim intenzitetom punih 14 godina", a na pitanje kako bi reagovala kada bi njen suprug tražio dozvolu za treći brak kaže:

Rekla bih mu da prati svoje srce. Srcu se ne može narediti. Ljubav postoji ili je nema. U tome se i ogleda sloboda o kojoj smo pričali na početku. Šta bi u tom trenutku bilo u mom srcu, zaista ne bih mogla ni teorijski da razmotrim. A iza tog eha stajao bi i moj odgovor- bila je iskrena Elma.

Na pitanja u vezi sa brakom, a evo šta rekla šta je ono što ne sme da nosi:

"Muslimanka može da prati modu sve dok ona ne urušava osnovne šerijatske principe odevanja, a to je da odeća nije prozirna i tesna. Ja volim modu, ali je ne pratim slepo. Izgradila sam svoj stil i trendove pratim isključivo u onoj meri u kojoj smatram da meni to pristaje. Chanel i Dior imaju linije koje jako volim, tim pre što odlikuju ukus moje majke, tako da sam uz ove brendove rasla i imam neke njihove komade. Ali veoma cenim i domaće dizajnere i često kupujem njihove modele. Među njima su Verica Rakočević, Suzana Perić, Igor Todorović i Sedžda Zukorlić.

Elma se inače bavi menadžmentom na Univerzitetu u Novom Pazaru, a na pitanje da li je od muža tražila dozvolu da radi van kuće, kaže:

Suprug mi je bio najveća podrška kada sam osnovala svoju firmu i moram priznati da je u teškim trenucima, kada sam htela da odustanem, imao više vere u mene nego ja sama. Ako to smatrate dozvolom – da, dobila sam je sa prvom idejom koju sam mu izložila -z aključuje ona.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Bazar)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.