SASTANČENJE S OPOZICIJOM NAM JE NA LISTI ZADATAKA! Američka ambasada duhovito odgovorila na prozivke tabloida
Američka ambasada se oglasila (ilustracija), Foto: Fonet

"strani plaćenici"

SASTANČENJE S OPOZICIJOM NAM JE NA LISTI ZADATAKA! Američka ambasada duhovito odgovorila na prozivke tabloida

Ironično su objavili "šokantan dokument" koji navodno otkriva istinu o američkoj agendi u Srbiji

Objavljeno:

Portal "Govori Srbija" nedavno je objavio izvesne fotografije koje su predstavili kao dokaz da iza protesta "Jedan u pet miliona" zapravo stoje SAD.

Oni su objavili fotografije i video zapise sastanaka u Hotelu Hilton između lidera protesta i zvaničnika Ambasade SAD koji su u političkom sektoru zaduženi za "specijalne tajne operacije".

Objavili su fotografije sastanaka opozicionara Jelene Anasonović, Sergeja Trifunovića i Denisa Ibišbegovića sa raznim američkim zvaničnicima, koji su, prema pisanju ovog portala, dokaz da SAD režira rušenje vlasti u Srbiji, kroz dogovore sa njima.

Iako sadržaj njihovih razgovora nije objavljen, već sama činjenica da sede zajedno za stolom, ovom portalu je bila dovoljna da zaključi da se tu kuje plan za destabilizaciju Srbije.

Verovatno je ova priča o "stranim plaćenicima" mnogima već poznata, ali njen rasplet je sigurno neočekivan.

Naime, tim povodom se oglasila sama Američka ambasada, koja je kroz šaljivi tvit odgovorila na optužbe. Ironično su objavili "šokantan dokument" koji navodno otkriva istinu o američkoj agendi u Srbiji.

Lista neophodnih aktivnosti koje ambasada mora ispuni je mnoge nasmejao. A male beleške koje su napisali uz zadatke su još smešnije.

Pogledajte:

Duhovit odgovor ambasade na optužbe da kuju zaveru postao je viralan, a posebno su oduševili zadaci da se "kafeniše sa liderima opozicije, glumcima, i aktivstima", zatim "pije pivo sa novinarima" ali i "odmahuje glavom na natpise tabloida".

Na neutemeljene i senzaciolističke tvrdnje pojednih medija ovo je, verujemo, zaista jedini pravi odgovor.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.